A Samsungé az év monokróm/multifunkciós nyomtató termékcsaládja

forrás: Prím Online, 2016. február 3. 15:47

2012 óta immár negyedszer nyerték el a Samsung Electronics termékei a Buyers Laboratory Inc. (BLI) által odaítélt „Az Év monokróm/multifunkciós nyomtató családja” címet. A BLI a dokumentum előállító eszközök és megoldások iparágának független, vezető minősítő szervezete. A Samsung monokróm és multifunkciós nyomtató szériája a megbízhatóságáért, masszív kialakításért, nagyfokú teljesítőképességéért, költség- és energiahatékonyságáért, környezetbarát tulajdonságaiért, valamint a könnyű használhatóságáért részesült elismerésben.

„Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy a nyomtatási megoldások piacának vezetőjeként tartanak minket számon – mondta el Sungwon Song, a Samsung Electronics Nyomtatási Megoldások üzletágának szenior alelnöke. – A Samsung fokozottan törekszik arra, hogy a kisebb létszámú irodák számára is optimális nyomtatási szolgáltatásokat szállítson. Éppen ezért nagy elismerés számunkra, hogy a monokróm és multifunkciós nyomtatócsalád legfőbb erősségeit a BLI független szakértői újfent elismerték.”


„A Samsung Electronics tökéletesen megértette, hogy mit is várnak a felhasználók egy nyomtatótól: megbízhatóságot, teljesítőképességet és hatékonyságot – mondta el Marlne Orr, a BLI irodai berendezéseket elemző részlegének igazgatója. - A Samsung őrzi vezető pozícióját a nyomtatói megoldások piacán, hiszen nagy teljesítményű termékeket kínál elfogadható áron.” 


Két BLI Winter Pick Award díjat is nyert a Samsung

A Samsung további két elismerést is kapott a 2016 BLI Pick Awardon, amelyeket évente kétszer, télen, illetve nyáron osztanak ki.


A kis munkacsoportok számára tervezett A4-es nyomtató kategóriában a ”Kiválóság” elismerést a Samsung ProXpress M3825DW nyomtatójának ítélték. A ProXpress család akár 40 oldalt is képes kinyomtatni percenként, emellett számos további, kis- és középvállalkozások számára kifejlesztett funkcióval is rendelkezik. Ilyen például az úgynevezett eXtensible Open Architecture (XOA) web platform, amely lehetővé teszi a harmadik féltől származó szoftverek gyors implementálását, valamint a mobil nyomtatást Google Cloud Print-en keresztül.

A Winter Pick Award „Kimagasló A4 nyomtató a nagy munkacsoportok számára” kategóriájának nyertese a Samsung ProXpress M4530 szériája lett, amely percenként több mint 47 lap nyomtatására képes. Az M4530 típusú készülék 1 GHz-es, kétmagos CPU-ja biztosítja mindazt az erőt és teljesítőképességet, amely a különféle méretű és komplexitású nyomtatási vagy másolási feladatok gyors és könnyű elvégzéséhez szükséges. A nyomtatóhosszú élettartamú dobegységének , valamint extra nagy kapacitású  tonerkazettájának köszönhetően a vállalatok működési költségei csökkennek, emellett időt is megtakaríthatnak. 

 

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A CineBeam Q-val újra megkezdi a projektorok forgalmazását Magyarországon az LG

Az LG az elmúlt években nem értékesített projektorokat a magyar piacon, 2024-ben azonban újra visszatérnek a cég otthoni vetítői. Az első modell, ami újra nálunk is kapható, rögtön egy újdonság: a januári CES-en bemutatott LG CineBeam Q, ami egy kompakt, szinte műtárgyként is értelmezhető 4K projektor. A készülék egyelőre kizárólag az LG webáruházában kapható, itt viszont 15% kedvezményt kapnak azok, akik elsőként megrendelik a terméket.

2024. április 30. 16:17

Egyszerű Airpods-tisztítás és új vezetékes headset gamereknek

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

2024. április 28. 15:43

A Sony 4 győzelmet ünnepel a 2024-es TIPA Awardson

A Sony büszkén jelenti be, hogy a nagyhírű Technical Image Press Association ismét négy TIPA-díjjal ismerte el a Sony teljesítményét és innovációját. Idén a Sony többek között a "LEGJOBB PROFESSZIONÁLISABB HYBRID KAMERA" elismerést kapta az Alpha 9 III és a "LEGJOBB APS-C EXPERT KAMERA" címet az Alpha 6700 számára.

2024. április 20. 13:14

A Sony bemutatja a BRAVIA Theatre vadonatúj otthoni audio termékcsaládját

A Sony megújítja BRAVIA márkáját, hogy gazdagítsa az otthoni filmnézést és moziélményt. A streaming szolgáltatások elterjedésével egyre népszerűbbé vált a kényelmes otthoni filmnézés. A Sony széles termékválasztékát, például a digitális mozifilmes kamerákat, professzionális monitorokat és professzionális fejhallgatókat a filmgyártás szakemberei széles körben használják, így a vállalat mélyre hatóan ismeri a moziipart, valamint a filmkészítők és tartalomkészítők törekvéseit. 

2024. április 18. 11:40

Sony: Masszív basszus, határtalan élmény

A Sony bejelentette az ULT POWER SOUND termékcsaládot – a vezeték nélküli hangszórók és fejhallgatók új sorozatát, amelyet úgy terveztek, hogy a hallgatóban olyan érzést keltsen, mintha az aréna első sorában lenne. A zene szerelmeseinek készült, erőteljes, mély hangzást produkál, amelytől megremeg az ember szíve.

2024. április 12. 15:12

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14