A Telekom nem áll meg a kedvezményekkel

forrás: Prím Online, 2017. november 24. 14:36

Az elmúlt hétvégét követően a Telekom újabb három napos Black Friday akciót tart 2017. november 24-26-a között. 

A hétvégére különösen kedvező árú okostelefonokkal, televíziókészülékekkel, tartozékokkal, fitnesz aktivitásmérővel, okosórával, játék és fejlesztő robottal is készül a telekommunikációs cég. 

 

A nagy érdeklődésre való tekintettel a Telekom Facebook közössége ebben az évben is szavazhatott a hétvége akciós kínálatáról. A követők három gyártó okostelefonjaira, a Samsung, a Huawei és az LG csúcsmodelljére és háromféle televíziókészülékre adhatták le voksaikat. A legtöbb szavazatot kapott készülékek a Samsung Galaxy S8 okostelefon és a Samsung 125 cm-es Ultra HD Smart TV készüléke, amelyek szintén bekerültek a Black Friday akcióba.  

 

A mostani akció további kiemelt ajánlatai a Huawei P9 Lite és a Samsung Galaxy S7 okostelefonok, amelyeket ezen a hétvégén 0 Forintért lehet megvásárolni, korlátlan mobilnetcsomaggal és korlátlan tematikus alkalmazásokkal, két évre vállalt hűségszerződéssel, jelentős készülékkedvezménnyel. 

 

A kedvezményes ajánlatok már a Telekom üzleteiben is elérhetőek, online vásárlás esetén pedig ingyenes kiszállítással kínálja termékeit a vállalat annak érdekében, hogy megkönnyítse a karácsonyi bevásárlást. 

 

A vállalat nyereményjátékkal is készült a Black Friday hírlevélre 2017. november 6 és 16, továbbá november 20 és 23. között feliratkozottak számára is. A játékban egy Samsung Galaxy S8+ okostelefont és DEX station dokkolót lehet nyerni, amely a regisztrálók között november 30-án 10.30-kor kerül kisorsolásra. 

 

A Telekom újabb Black Friday ajánlatai 2017. november 24. péntektől november 27-én vasárnap 23 óra 59 percig érhetőek el.

Bővebb tájékoztatás és akciós ajánlatok a telekom.hu/blackfriday oldalon találhatók.

Trend ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Jön az év legnagyobb innovációs és startup fesztiválja

A 2015-ben indult Startup Safari Budapest hazánk egyik legnagyobb startup konferenciájaként idén ismét megnyitja kapuit, június 11-én 12 helyszínen közel 100 előadással és interaktív programmal várja az érdeklődőket, melynek során számos hazai szakember mellett nemzetközi előadókkal élőben is lehet majd találkozni és kérdezni tőlük. Nemcsak üzleti, hanem mélyebb technológiai és innovációs témákkal foglalkozik az esemény, angol és magyar nyelven egyaránt.

2024. május 16. 19:47

Teljes mértékben napenergiával működtethető a Lenovo üllői gyárának innovációs központja

Új, a nagy teljesítményű számítástechnikai (HPC) innovációkat ellátó napelemeket telepített a Lenovo üllői gyártóüzeme. A vállalat 2023 októberében átadott létesítményében működő globális innovációs központja ezáltal azt is biztosítja, hogy az ügyfelek 100%-ban napenergiával tesztelhessék a HPC-munkaterhelést.

2024. május 16. 14:43

Így működnek majd a távfelügyelt boltok

A közelmúltban jelentették be, hogy rövidesen Magyarországon is elindulnak az első úgynevezett „hibrid” boltok, melyek nappal a ma ismert formában, a megszokott nyitvatartási időn kívül pedig személyzet nélküli üzemmódban várják a vásárlókat. A lehetőség technikai feltételeiről, illetve a használatának módjáról a megoldást fejlesztő Laurel Kft. május 15-i retailkonferenciáján közöltek részleteket.

2024. május 16. 13:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38