Kódolatlan Viasat Nature-hetek a Tarr-nál

forrás: Prím Online, 2019. január 31. 14:40

Nyolc megye Tarr Kft.-s előfizetői most két hétig ingyenesen élvezhetik a Viasat Nature természetcsatornát. Az akció 2019. február 1-15. között tart, és a csatorna ez alkalomból olyan friss programokat kínál, amelyek során vad bébiállatok első lépéseit, vagy a világ egyik legnagyobb állatkórházának szokatlan történeteit ismerhetik meg a nézők, de megtudhatják azt is, melyek a legnépszerűbb kutyafajták és miért alakultak így ezek a preferenciák.

Tolna, Baranya, Somogy, Fejér, Bács-Kiskun, Zala, Vas és Veszprém megye Tarr Kft.-s előfizetői a 67. programhelyen két hétig ingyenesen foghatják a nagymúltú Viasat Nature csatornát.

 

 

„Számunkra fontos, hogy olyan emberekhez is eljuttassuk műsorainkat, akik egyébként nem találkoznának ezekkel. A Tarr Kft.-vel a kezdetektől fogva nagyon jó kapcsolatot ápolunk, és örömmel állunk az egyes kezdeményezések elé. Bízunk benne, hogy a több mint 300 településből, amelyet a szolgáltató lefed, sok új háztartásba sikerül értéket és élményt vinnünk a természet és az állatok ihlette dokumentumfilmekkel” – nyilatkozta Horváth Tamás, a csatornatulajdonos Viasat World kereskedelmi igazgatója.

 

 

 

A kódolatlan időszakban, február 3-án debütál az Élet: az első lépések című dokumentumfilm első évada, amelyben a David Attenborough mellett gyakorlatot szerző Patrick Aryee biológus a vadon élő állatkölykök legsérülékenyebb időszakát örökíti meg – láthatjuk, hogy a természet milyen leleményes stratégiákat hívott életre, amelyek segítik az ifjoncokat a legmeredekebb tanulási időszakban. A következő napon a Szuper állatorvos 5. évada indul útjára, ezúttal is olyan különleges esetekkel, amelyek eredetileg reménytelennek tűntek. Noel Fitzpatrick kórháza a világ egyik legnagyobb és legjobban felszerelt egészségügyi intézménye, ahol az ápolás szintje még a beteg embereket is kielégítené. Február 9-én pedig a Kedvenc kutyáink című dokumentumfilmet tűzi premierre a Viasat Nature, így megismerhetjük a legnépszerűbb kutyafajtákat, és megtudhatjuk azt is, hogyan változtak preferenciáink az évek során.

 

 

 

A kódolatlan időszak után a csatorna a Tudástár, a Mix és a Platina Mix csomagokban továbbra is elérhető lesz a Tarr Kft. hálózatában.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Tökéletesre csiszolt autóval döntené meg világrekordját a Széchenyi-egyetem hallgatói csapata

A SZEnergy Team tavaly májusban az energiahatékonysági és az autonóm kategóriát is megnyerve, kettős győzelemmel és saját korábbi világcsúcsát megdöntve zárta a világ legnagyobb energiahatékonysági versenyét, a Shell-Eco Marathont. A győri Széchenyi István Egyetem csapata idén a szokásosnál is magasabbra tette a lécet: a cél a dupla címvédés, ha lehet, újabb világrekorddal. Mielőtt elutaztak volna a verseny helyszínére, bemutatták elkészült fejlesztéseiket.

2024. május 20. 12:34

A Continental budapesti gyára „Megbízható Munkaadó” díjat kapott

A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) idén többek között a Continental budapesti telephelyét, a Continental Automotive Hungary Kft.-t díjazta a „Megbízható Munkaadó” címmel – melyet 2022-ben a teljes magyarországi Continental csoport nyert el. A rangos díjat az újonnan bevezetett szabályok értelmében a győztes az eddigi kettő helyett, immáron három évig tudhatja magáénak. Az elismeréssel azon cégeket tüntetik ki, amelyek példaértékű módon gondoskodnak dolgozóik munka-, valamint életkörülményeiről.

2024. május 20. 10:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59