Ma dobják piacra a legújabb Huawei P30-ast

forrás: Prím Online, 2019. szeptember 7. 05:56

Az idei IFA kiállításon debütált a Huawei P30 széria csúcskészülékének új változata. A telefont a gyártó a legújabb EMIU 10-es felhasználói felület mellett, éjszakai szelfi móddal és a kézi videózást támogató funkcióval szerelte fel. Az új Huawei P30 Pro okostelefon két, természet ihlette színváltozatban, matt hatású dizájnnal mától vásárolható meg. 

 

Márciusi megjelenése óta töretlenül tartja fenn a fogyasztók érdeklődését a Huawei P30 szériája, amelynek készülékeiből a gyártó fél év alatt közel 17 millió darabot értékesített világszerte. A Huawei eddigi legsikeresebb okostelefon-sorozata új taggal bővül a P30 Pro csúcskészülék frissített verziójával. A telefont a gyártó saját, következő generációs kezelőfelületével, az EMUI 10-zel szerelte fel, valamint a szuper érzékeny, 10-szeres hibrid és akár 50-szeres digitális zoom-mal rendelkező Leica quad kamerarendszer képességei további fotózási és videózási funkciókkal bővültek.

 

A Huawei P30 Pro a gyártó történetének legsikeresebb csúcskészüléke. A kameraképességek terén is kiemelkedő okostelefon-család legújabb, azonos nevet viselő modellje elődjéhez képest szintet lépett az éjszakai felvételek készítése terén. A gyártó az új P30 Pro-t éjszakai szelfi móddal látta el. A magas érzékenységű portréalgoritmusnak köszönhetően a készülék az előlapi kamera éjszakai használata során képes egyszerre szépíteni és természetes hatásúvá tenni az arcot, valamint fényelni is a fotókat. Az új P30 Pro csökkenti az alany mögötti fényforrások intenzitását és kiemeli a háttér sötét részeit, azok túlexponálása nélkül.

 

A készülék szuper érzékeny (ISO 409600) hátlapi quad kamerarendszere tiszta és tűéles felvételeket készít gyér fényviszonyok között is, valamint a telefon rejtett zoom lencséinek köszönhetően nincs szükség további külső eszközre ahhoz, hogy a felhasználó közelebb hozza a kamerához a fotó vagy videó alanyát. 

 

A Huawei új készülékében a mesterséges intelligencia segítségével továbbfejlődtek a videó funkciók is. A Huawei Vlog AI szerkesztési mód támogatja a sajátkezű tartalomgyártást, így a felhasználó egy kattintással készíthet zenés klipeket a telefon galériájában található képekből és videó részletekből. A kész anyag szerkesztése során a P30 Pro tulajdonosa további zenéket, filtereket és effekteket is használhat

 

A Huawei új csúcskészüléke a gyártó első olyan okostelefonja, amely EMUI10 kezelőfelületet kapott. Az ikonok képernyőn való esztétikus megjelenését a magazinos elrendezési stílus biztosítja. Az okostelefon kijelzője sötét módban lágy megvilágítást alkalmaz, amely védi a szemet az erős fénytől különösebb színváltás nélkül. A Huawei teszteket végzett a felhasználók olvasási hatékonyságát illetően és ennek felhasználásával alkotta meg a szem számára a legmegfelelőbb háttérszín-beli, szövegbeli és térbeli kontrasztokat. Az EMUI 10-nek köszönhetően a készülék egy továbbfejlesztett vezeték nélküli kijelző rendszert is kapott – “több képernyős együttműködés” – amely áttöri az Android és a Windows operációs rendszerek közti határokat. A drag and drop technológiának köszönhetően a PC és az okostelefon valós időben, zökkenőmentesen képes a kijelző megosztására, valamint a felhasználó képes a notebook képernyőjére vetített képet az egérrel, vagy a billentyűzettel irányítani.

 
A Huawei P30 Pro kezelőfelületén túl a gyártó a telefon külső megjelenésén is változtatott. A kamerák területét magas fényű, a hátlap további részeit pedig ujjlenyomatálló, matt borítással látta el.
 
Richard Yu, a Huawei Fogyasztói Üzletágának vezérigazgatója elmondta: “A Huawei P30 széria az elmúlt félévben a felhasználók kedvenc okostelefon-családja lett, az eladások meghaladták a 16,5 millió készüléket. Ez 53 százalékos növekedést jelent az előző, P20-as sorozathoz képest. Az új P30 Pro új távlatokat nyit meg a fotózás terén és gazdagabb, érdekesebb felhasználói élményt nyújt a két textúrás, kellemes új dizájnnak köszönhetően.” 
 
 
A Huawei P30 széria idén márciusi megjelenése óta számos szakmai elismerést nyert, többek között az EISA 2019-20-as év legjobb okostelefonjának járó díjat. 2019 első három hónapjában (a Honor készülékeket is beleértve) a gyártó számszerűleg 118 millió mobilt szállított le, amely 24 százalékos növekedés az előző év azonos időszakához képest. 
 
A Huawei P30 Pro legújabb modellje Misztikus kék és Levendula színekben mától elérhető a nemzetközi piacokon.
 
Kulcsszavak: Huawei Huawei P30 IFA IFA 2019

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Hozzuk ki a legtöbbet okostelefonunk hangzásából!

A hétköznapok elengedhetetlen részeként okostelefonunk egy kifejezetten kényelmes eszköz, amit számos dologra használhatunk. Akár csak telefonálunk, akár filmet vagy sorozatot nézünk, esetleg megbeszélésen veszünk részt vagy zenét hallgatunk, fontos, hogy a legjobb minőségű hangot kapjuk. A HONOR friss tippei ebben segítenek. 

2024. május 15. 16:10

A HUAWEI Pura 70 Ultra a DXOMARK történetének legmagasabb pontszámmal rendelkező kamerás okostelefonja

A HUAWEI Pura 70 Ultra lett a legjobb okostelefon-fényképező a DXOMARK független tesztlabor szerint.  A Huawei nemrégiben mutatta be legújabb zászlóshajó-készülékét, amely rögtön átvette a vezetést a szaklabor okostelefon-kamera rangsorában. A Pura 70 Ultra hátlapján egy 50 megapixeles Ultra Lighting főkamera kapott helyet változtatható rekeszértékkel és optikai képstabilizátorral, továbbá egy 40 megapixeles ultraszéles látószögű kamera és egy 50 megapixeles Ultra Lighting makró telefotó-kamera, elöl pedig egy 13 megapixeles szelfikamera.

2024. május 15. 11:30

Újgenerációs, sajátmárkás készülékek a Telekomnál

A Telekom május 23-án piacra dobja az újgenerációs, saját márkás készülékeit, a T Phone 2 5G-t és T Phone 2 Pro 5G-t. A telefonok nagyobb teljesítményű processzorral, fejlett kamerarendszerrel és kiváló minőségű kijelzővel érkeznek, hogy optimalizált játék- és streaming-élményt nyújtsanak felhasználóiknak.

2024. május 14. 20:58

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38