Együttműködik a BOOKR Kids és a Samsung

forrás: Prím Online, 2021. december 10. 15:24

A legújabb Galaxy készülékek*  idén karácsonykor a mesék birodalmába repítenek. A Samsung és a BOOKR Kids együttműködésében a felhasználók egy éves, díjmentes hozzáférést kaphatnak a BOOKR Kids Mesetárának teljes kínálatához**. A promócióban résztvevő készülékek tulajdonosai az erre feljogosító kódot már igényelhetik a Samsung Members alkalmazásban, majd a BOOKR Kids oldalán válthatják be. Az éves előfizetéssel korlátlanul férhetnek hozzá a Mesetár több száz könyvéhez, interaktív hangoskönyvekhez, animált tartalmakhoz és fejlesztő játékokhoz.

A Samsung a sikeres tavalyi együttműködés után újra összefog a szakemberek által is elismert BOOKR Kids programmal, hogy többezer gyermek és szülő számára tegyék még kellemesebbé az ünnepi időszakot. A több mint 400 interaktív könyvet és számos foglalkoztató, fejlesztő játékot tartalmazó BOOKR Kids Mesetár ismét díjmentesen elérhetővé válik a Galaxy felhasználók számára. 

 

A Mesetárban klasszikus és modern, az animált digitális könyvek és képességfejlesztő játékok keverékeként megjelenő interaktív mesék találhatók. A történeteket ismert színészek keltik életre, többek között Molnár Piroska, Szabó Győző, Györgyi Anna és Gálvölgyi János, így azok hangoskönyvként is élvezhetőek. A különböző történetek közül a szülők korcsoportonként választhatják ki a saját kedvenceiket, amelyeket szeretnének továbbadni gyermekeiknek vagy közösen fedezhetik fel a legújabb meséket. 

„Fontosnak tartjuk, hogy a gyerekek az ünnepi időszakban, az iskolai szünetben vagy a karácsonyfa alatt is olyan játékokkal játsszanak, és olyan tartalmakat fogyasszanak, amelyek hozzájárulhatnak a fejlődésükhöz is és akár a szülőkkel közösen is kellemes időtöltést jelenthetnek. Nagy öröm számunkra, hogy a Galaxy felhasználók családjába idén mi hozhatjuk el azt a szolgáltatást, amely mindezt biztosítja. Bízunk benne, hogy az egy éves előfizetés alatt sokan megszeretik a Mesetárat, amely így minél több magyar gyermekhez eljuthat” – mondta el Horváth Dorka és Karányi Dani, a BOOKR Kids alapítói.

 

A Mesetár kínálatához idén karácsonykor a Galaxy felhasználók egyéves, díjmentes hozzáférést kaphatnak. A hozzáférést biztosító kód a Samsung Members alkalmazásban igényelhető egészen 2022. február 28-ig. A kupont a BOOKR Kids oldalán válthatják be, itt regisztrálhatnak, vagy beléphetnek meglévő fiókjukba, majd az Aktiváló kód felhasználása mezőbe írhatják be az egyedi kódot. Az egyéves előfizetés ezután automatikusan hozzáadódik a fiókjukhoz, így minden mese azonnal elérhető lesz a Bookr Kids alkalmazásban

 

„A tavalyi együttműködésünk során rengetegen fedezték fel velünk a BOOKR Kids meséinek világát. Bízunk benne, hogy a technológia segítségével idén karácsonykor is összehozhatjuk a családokat és erre nagyszerű lehetőséget adnak a Mesetár interaktív történetei. – mondta el Kunos Balázs, a Samsung Magyarország alelnöke. – Büszkék vagyunk rá, hogy az együttműködésünknek köszönhetően a Galaxy felhasználók idén akár a karácsonyfa alatt nemcsak új készüléküknek, hanem egy ilyen nagyszerű szolgáltatásnak is örülhetnek.”

 

Az együttműködés részleteiről és a Mesetár elérhetőségéről további információ a https://bookrkids.com/bejelentkezes oldalon érhető el. 

 

___________________

*  Az ingyenes hozzáférés a következő, a promócióban résztvevő készülékekkel igényelhető: Galaxy A52, A52 5G, A52s 5G, A72, Galaxy S20 FE, Galaxy S21, S21+, S21 Ultra, Galaxy Z Flip3 és Galaxy Z Fold3 okostelefonok, Galaxy Tab A7 és Tab A7 Lite, valamint Galaxy Tab S6 Lite, Tab S7, Tab S7+ és Tab S7 FE tabletek. 

**  Az ingyenes hozzáférésre limitált számú igénylés adható le, a készlet erejéig.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A FŐTAXI a Formula 1 Magyar Nagydíj hivatalos szállítópartnere

2024-ben immár 39. alkalommal rendezik meg a Formula 1 Magyar Nagydíjat. A Hungaroring Sport Zrt-vel kötött megállapodás értelmében a július 21-én tartandó viadal hivatalos és kizárólagos személyszállító partnere a legnagyobb múltú hazai taxitársaság, a FŐTAXI lesz. A megállapodás célja, hogy a látogatók és a partnerek egyszerűen és biztonságosan jussanak el a Hungaroringre és haza. 

2024. május 15. 12:59

A HUAWEI Pura 70 Ultra a DXOMARK történetének legmagasabb pontszámmal rendelkező kamerás okostelefonja

A HUAWEI Pura 70 Ultra lett a legjobb okostelefon-fényképező a DXOMARK független tesztlabor szerint.  A Huawei nemrégiben mutatta be legújabb zászlóshajó-készülékét, amely rögtön átvette a vezetést a szaklabor okostelefon-kamera rangsorában. A Pura 70 Ultra hátlapján egy 50 megapixeles Ultra Lighting főkamera kapott helyet változtatható rekeszértékkel és optikai képstabilizátorral, továbbá egy 40 megapixeles ultraszéles látószögű kamera és egy 50 megapixeles Ultra Lighting makró telefotó-kamera, elöl pedig egy 13 megapixeles szelfikamera.

2024. május 15. 11:30

Protechtor Future Summit: Az AI exponenciálisan fejlődik, amire az emberi agy egyszerűen nincs felkészülve

Két borzasztóan aktuális és forró témáról beszélgettek neves és elismert hazai gondolkodók a Protechtor Future Summit üzleti és tech vezetőknek szóló inspirációs eseménysorozat tavaszi alkalmán. A mások mellett Király Júlia, Dr. Oszkó Péter vagy Dr. Tilesch György MI-szakértő nevével fémjelzett panelbeszélgetéseken a szakértők egyrészt a mesterséges intelligencia társadalmi igazságoságra és kultúrára gyakorolt hatását, másrészt az örök élet és a biológiai óra visszafordíthatóságának kérdését vizsgálták.

2024. május 15. 09:57

Újgenerációs, sajátmárkás készülékek a Telekomnál

A Telekom május 23-án piacra dobja az újgenerációs, saját márkás készülékeit, a T Phone 2 5G-t és T Phone 2 Pro 5G-t. A telefonok nagyobb teljesítményű processzorral, fejlett kamerarendszerrel és kiváló minőségű kijelzővel érkeznek, hogy optimalizált játék- és streaming-élményt nyújtsanak felhasználóiknak.

2024. május 14. 20:58

Érkezik: mesterséges intelligencia és virtuális valóság az oktatásban

Tanítás és tanulás az MI vagy XR technológiák segítségével, mentális egyensúly a mesterséges intelligencia korában. Idén is meghirdeti pedagógusoknak szóló pályázatát a Yettel digitális oktatási programja, a ProSuli. A pályázat célja, hogy a tanárok a szakterületükhöz szorosan kapcsolódó digitális tananyagokat hozzanak létre, különös tekintettel a matematika, a természettudományok és az idegen nyelvek területére. Az elkészült tananyagok valamennyi hazai pedagógus számára hozzáférhetők lesznek. A 25 legjobb pályázó egész nyárra elegendő mobilinternetben részesül, 10 nyertes pedig 120 ezer forint értékű ajándékutalvánnyal gazdagodhat.

2024. május 14. 19:26

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36