A Galaxy Watch4 széria frissítése új szintre emeli a jólléti megoldásokat

forrás: Prím Online, 2022. február 9. 13:55

A Samsung a Galaxy Watch4 és a Galaxy Watch4 Classic készülékekre érkező legújabb frissítésével a stílusuk kifejezésében és az egészségügyi céljaik elérésében is támogatja a felhasználókat. A kerékpárosok vagy a futók számára az egészségügyi- és fitneszfunkciók fejlesztésének köszönhetően egyszerűbbé válik az intervallum edzések követése, valamint új alváskövetési és testösszetételmérési lehetőségek válnak elérhetővé. A Galaxy Watch4 felhasználók új számlapokkal és stílusos szíjakkal tehetik egyedibbé az okosóra kinézetét.

„Az okosóra-felhasználóknak egyre fontosabb, hogy pontosabban követhessék nyomon fitneszcéljaikat. A Galaxy Watch szériát úgy fejlesztjük, hogy a személyes jóllétük elérésében támogathassuk őket – mondta el Janghyun Yoon, a Samsung MX (Mobile eXperience) üzletág szoftverplatformokért felelős vezetője és alelnöke. – Büszkék vagyunk rá, hogy a készülékeink folyamatos fejlesztésével mi is hozzájárulhatunk számos felhasználó jóllétéhez és egészségéhez.”  

 

Motiváció a mozgáshoz

A testösszetételmérő legújabb frissítésével a felhasználók még részletesebben tájékozódhatnak az egészségi állapotukról. A készüléken elérhető, Chris Hemsworth által irányított digitális fitneszprogram, a Centr olyan testösszetételre vonatkozó információkat és mozgásra ösztönző tippeket ajánl, amelyek az életmódváltásban is segíthetnek. A Galaxy Watch4 felhasználók harmincnapos díjmentes próbaverzióval férhetnek hozzá a Centr teljes kínálatához.

 

Legyen szó kezdő életmódváltókról vagy versenyre készülő sportolókról, a Samsung új intervallumedzés céljaival a futók és a kerékpárosok is beállíthatják a teljesíteni kívánt távolságot, időtartamot vagy ismétlésszámot. A Galaxy Watch4 ezek alapján vezényli le az edzést, amelyben a magas- és alacsonyabb intenzitású szakaszok váltakoznak, így célzott és még hatékonyabb lehet az erőkifejtés. 

 

A Samsung az olyan vezető fitneszalkalmazásokkal működik együtt, mint az adidas Running és a Strava, hogy ezzel is megkönnyítse az edzések követését.

 

A jobb éjszakai alvásért

A Galaxy Watch4 megbízható alváskövetési képességeire építő, új Alvás tréning program segít a felhasználóknak a jobb alvási szokások kialakításában. A rendszer hét napon át követi az alvási mintákat, majd a felhasználók ehhez kapcsolódó alvásfelméréseket töltenek ki, amelyek alapján a program hozzárendeli őket az alvástípusukat képviselő nyolc állat egyikéhez. Ezután a program végigvezeti a felhasználókat egy négy-öt hetes programon, amely célokat, ellenőrző listákat, alvással kapcsolatos cikkeket, meditációs útmutatást és rendszeres elemzéseket tartalmaz, hogy segítsen az alvásminőség javításában. A kipihent ébredéshez és az egészséges pihenéshez a nyugodt és csendes környezet kulcsfontosságú. A Galaxy Watch4 felismeri, ha a felhasználók elalszanak, és automatikusan kikapcsolja a közeli, Samsung SmartThings által vezérelt lámpákat, hogy jobb alvási körülményeket teremtsen.

 

Mélyebb elemzés az egészségesebb szívért

A Galaxy Watch4 fejlett BioActive érzékelője és a Samsung Health Monitor alkalmazás segítségével vérnyomásmérésre és elektrokardiogram (EKG) készítésére is alkalmas, így a felhasználók bármikor és bárhonnan figyelemmel kísérhetik a szívük egészségét. A 2020-as bevezetés óta a Samsung Health Monitor alkalmazás jelenleg 43 országban érhető el világszerte, márciusban pedig további 11 országba érkezik meg, beleértve Kanadát, Vietnamot és Dél-Afrikát is.

 

Összeillő szíjak és számlapok még szélesebb választéka

A Galaxy Watch4 frissítése a következő szintre emeli a felhasználói élményt. Az óraszámlapok további színekkel és digitális betűtípusokkal is testreszabhatók. A felhasználók az olyan új színekkel, mint a burgundi és krémszín még inkább kifejezhetik az egyéniségüket, valamint új szövetből és fémből készült szíjak is elérhetővé válnak a személyre szabottabb megjelenés érdekében.

 

 

Kiterjesztett kompatibilitás az Android ökoszisztémán belül

A Samsung és a Google 2021-ben mutatta be a Samsung által kifejlesztett Wear OS operációs rendszert, amely zökkenőmentes kapcsolatot biztosít az Android-eszközök között, és több alkalmazáshoz is hozzáférést biztosít a Google Playen keresztül, beleértve a Google Térképet, a Google Pay-t és a YouTube Music-ot. Egy későbbi frissítéssel a felhasználók Wi-Fi-n vagy LTE-n keresztül streamelhetnek zenét a YouTube Music alkalmazással Galaxy Watch4 készülékükön. Ennek köszönhetően a felhasználóknak a telefonjuk nélkül sem szükséges lemondaniuk kedvenc előadóikról.

 

A Google Asszisztens a következő hónapokban a Galaxy Watch4 széria készülékein is elérhető lesz, így a Bixby mellett egy újabb fejlett intelligens asszisztens funkció válik hozzáférhetővé.

 

A felhasználók már az első beállítás során, mindössze egyetlen érintéssel telepíthetik kedvenc okostelefonos alkalmazásaikat a Galaxy Watch4 készülékükre.  

 

Elérhetőség

A Galaxy Watch4 frissítése a Galaxy Wearable alkalmazáson keresztül lesz elérhető a Samsung legújabb Galaxy Unpacked eseménye után, várhatóan 2022. február 10-től. Az új óraszíjakat a felhasználók márciustól vásárolhatják meg.

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egyszerű Airpods-tisztítás és új vezetékes headset gamereknek

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

2024. április 28. 15:43

A Sony 4 győzelmet ünnepel a 2024-es TIPA Awardson

A Sony büszkén jelenti be, hogy a nagyhírű Technical Image Press Association ismét négy TIPA-díjjal ismerte el a Sony teljesítményét és innovációját. Idén a Sony többek között a "LEGJOBB PROFESSZIONÁLISABB HYBRID KAMERA" elismerést kapta az Alpha 9 III és a "LEGJOBB APS-C EXPERT KAMERA" címet az Alpha 6700 számára.

2024. április 20. 13:14

A Sony bemutatja a BRAVIA Theatre vadonatúj otthoni audio termékcsaládját

A Sony megújítja BRAVIA márkáját, hogy gazdagítsa az otthoni filmnézést és moziélményt. A streaming szolgáltatások elterjedésével egyre népszerűbbé vált a kényelmes otthoni filmnézés. A Sony széles termékválasztékát, például a digitális mozifilmes kamerákat, professzionális monitorokat és professzionális fejhallgatókat a filmgyártás szakemberei széles körben használják, így a vállalat mélyre hatóan ismeri a moziipart, valamint a filmkészítők és tartalomkészítők törekvéseit. 

2024. április 18. 11:40

Sony: Masszív basszus, határtalan élmény

A Sony bejelentette az ULT POWER SOUND termékcsaládot – a vezeték nélküli hangszórók és fejhallgatók új sorozatát, amelyet úgy terveztek, hogy a hallgatóban olyan érzést keltsen, mintha az aréna első sorában lenne. A zene szerelmeseinek készült, erőteljes, mély hangzást produkál, amelytől megremeg az ember szíve.

2024. április 12. 15:12

Megaerős WiFi egy kompakt adapterben és egy sokoldalú USB hub

A régebbi típusú laptopok és számítógépek csak korlátozott mértékben, lassabb sebességgel vagy egyáltalán nem támogatják a vezeték nélküli hálózatokat. Sőt, sok esetben a laptopok WiFi-moduljának cseréjét tovább nehezíti az esetleges garanciavesztés vagy a kompatibilitás hiánya is. Erre jelent megoldást a Sandberg USB 3.0-ás kompakt WiFi-adaptere, a Mini WiFi Dongle.

2024. április 1. 14:51

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50