Újabb három megfizethető Nokia okostelefonról rántja le a leplet a HMD Global

forrás: Prím Online, 2022. február 28. 16:14

Röviddel a G11 és G21 bemutatását követően ismét új készülékeket jelentett be a HMD Global, a Nokia telefonok gyártója. Az új, C-szériába tartozó okostelefonok – a C2 2nd Edition, a C21 és a C21 Plus – ezek a belépőszintű Nokia okostelefonok hagyományát viszik tovább, a megbízhatóság, minőségi anyaghasználat és megfizethetőség hármasát.

Az első félévre 1 millió új Services Suite-előfizetőt prognosztizálva a HMD egy új, dedikáltan szolgáltatásokra összpontosító részleget is bejelentett. Az új egység a tehetségek bevonzásán és a belső folyamatok racionalizálásán keresztül teszi lehetővé a további növekedést és az ügyfelek még magasabb színvonalú kiszolgálását. 

 

„2021 számos változást hozott: az egész üzletágban szilárd bevételnövekedést eredményezett, ma pedig a HMD Global egy új, nyereséges fejezetét ünnepeljük három új, kedvező árú Nokia okostelefonnal. A három új készülék amellett, hogy biztonságos, megbízható és tartós, lehetővé teszi, hogy minél több ember juthasson hozzá a legújabb technológiához.” – nyilatkozta Florian Seiche, a HMD Global ügyvezető igazgatója.

 

 

Nokia C-széria

A C-széria mindenki számára elérhetővé teszi a kiváló minőségű okostelefonokat. A kiemelkedő ár-érték arányú készülékek Android 11-es rendszerrel, 2 évig negyedévente érkező frissítésekkel és arcfelismerő technológiával érkeznek.

 

A széria legkompaktabb darabja, a Nokia C2 2nd Edition a kiemelkedő összeszerelési minőség és a 5,7 hüvelykes kijelző révén akár egy kézzel is kényelmesen használható, de hosszú távon is kitartó társ. A Nokia C21 6,5 hüvelykes kijelzőt és 8 MP-es hátlapi kamerát kapott, a Magyarországon is hamarosan elérhető Nokia C21 Plus pedig még jobb kamerával és még gyorsabb töltéssel feszegeti a kategória határait.  

 

Nokia C21 Plus

A C-széria csúcsán található Nokia C21 Plus-t hosszú távra terveztük: az alapos teszteknek köszönhetően tökéletes egyensúlyt jelent erő és stílus között, miközben akkumulátor-üzemidő szempontjából is jól teljesít – és teszi mindezt a megfizethető árkategóriában maradva. A strapabíró kialakításért az erős belső fémváz felel, a 6,5 hüvelykes, HD+ kijelzőt pedig megerősített üveg védi. A por és a vízcseppek nem okozhatnak kárt a készülékben, ezt bizonyítja az IP52-es védettségi tanúsítvány is.

 

A hátlapon egy 13 megapixeles, portré- és panorámamóddal ellátott duplakamera kapott helyet. A magas szintű testreszabhatóság adott, a dobozból kivéve viszont egy letisztult, csak minimális mennyiségű előtelepített alkalmazással ellátott Android 11-es rendszer fogadja a vásárlót. A kategóriában kiemelkedő biztonságról a 2 évig negyedévente érkező biztonsági frissítések, az ujjlenyomat-olvasó és az MI-alapú arcfeloldó gondoskodik.

 

HMD vállalati divízió

A félév végére prognosztizált egymillió HMD előfizetés a három fő termék (Connect Pro, Enable Pro és Softlock) között oszlik meg: jelenleg IoT kapcsolatokra, EMM licencekre és készülékzárolási licencekre alapulnak. Az új részleg megalapítását a HMD Global Services jelenlegi szolgáltatásainak globális növekedése indokolja. Az új szubdivízió segítségével a már meglévő termékcsaládok fejlesztésén felül az új termékek kifejlesztésére és az innovációra is nagyobb hangsúly kerülhet.

 

„Vállalati IoT-ajánlataink már eddig is jelentős hatást gyakoroltak számos iparágra, többek között a logisztikára, az egészségügyre és a pénzügyi technológiára világszerte. Az új részleg létrehozását követően úgy véljük, hogy jobban meg fogjuk tudni szervezni kínálatunk további bővítését több iparágban, meglévő ügyfeleink jobb kiszolgálását és új szolgáltatások piacra dobását.” – nyilatkozta Janne Lehtosalo, a HMD Global alelnöke.

 

Elérhetőség

A Nokia C21 Plus április közepétől lesz elérhető Magyarországon sötétcián színben, 2/32 GB verzióban.

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A HUAWEI Pura 70 Ultra a DXOMARK történetének legmagasabb pontszámmal rendelkező kamerás okostelefonja

A HUAWEI Pura 70 Ultra lett a legjobb okostelefon-fényképező a DXOMARK független tesztlabor szerint.  A Huawei nemrégiben mutatta be legújabb zászlóshajó-készülékét, amely rögtön átvette a vezetést a szaklabor okostelefon-kamera rangsorában. A Pura 70 Ultra hátlapján egy 50 megapixeles Ultra Lighting főkamera kapott helyet változtatható rekeszértékkel és optikai képstabilizátorral, továbbá egy 40 megapixeles ultraszéles látószögű kamera és egy 50 megapixeles Ultra Lighting makró telefotó-kamera, elöl pedig egy 13 megapixeles szelfikamera.

2024. május 15. 11:30

Újgenerációs, sajátmárkás készülékek a Telekomnál

A Telekom május 23-án piacra dobja az újgenerációs, saját márkás készülékeit, a T Phone 2 5G-t és T Phone 2 Pro 5G-t. A telefonok nagyobb teljesítményű processzorral, fejlett kamerarendszerrel és kiváló minőségű kijelzővel érkeznek, hogy optimalizált játék- és streaming-élményt nyújtsanak felhasználóiknak.

2024. május 14. 20:58

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36