Dinamikusan bővíti termékkínálatát hazánkban a Huawei

forrás: Prím Online, 2022. március 25. 15:44

Új okoseszközöket mutatott be március 24-én a Huawei – a 108 megapixeles kamerával felvértezett nova 9 SE okostelefont, az okosbillentyűzetet kínáló legújabb MatePad tabletet, és az okosotthon kialakításában élenjáró WiFi Mesh 3 routert, amelyhez akár 250 eszköz is csatlakoztatható. Március közepétől már hazánkban is elérhető a gyártó első, kifejezetten futóknak kifejlesztett okosórája, a WATCH GT Runner. A vállalat továbbra is nagy fókuszt helyez az okostelefonok értékesítésére, amely új lendületet kapott a közelmúltban megjelent készülékeknek köszönhetően. Mindemellett a viselhető okoseszköz-szegmens is kiemelkedően teljesít, az elmúlt évben 90 százalékkal nőtt az értékesítésük Magyarországon. 

Ismét új okoseszközökkel bővíti magyarországi kínálatát a Huawei. Thomas Liu, a Huawei Technologies Hungary Device Business Group üzletági igazgatója elmondta: „Továbbra is fontos számunkra a magyar piac, ezért is hozunk folyamatosan új okos termékeket Magyarországra. A lehető legtöbb szegmensekben aktívan jelen vagyunk, legyen szó fülhallgatóról, PC-ről, monitorról vagy okostelefonról. A vásárlói visszajelzések is jók, a nemrégiben debütáló zászlóshajó modellünk, a HUAWEI P50 Pro okostelefon várakozáson felül teljesített, és az egyik legnépszerűbb termék volt az 1000 euró feletti okostelefonos szegmensben. Nagyon örülünk, hogy a Huawei márka ismertsége és elismertsége is tovább nőtt a magyarok körében, és bízunk benne, hogy a jövőben is minőségi termékeket tudunk kínálni a magyar felhasználóknak.”

 

HUAWEI nova 9 SE: A fiatal generáció könnyed, pénztárcabarát okostelefonja

A fiatal generációt célzó, innovatív funkciókkal és korszerű dizájnnal megalkotott HUAWEI nova 9 SE készülék nagy teljesítményű kamerarendszerének és integrált videózási funkcióinak köszönhetően új lehetőségeket teremt a felhasználók számára, amelyek segítségével rögzíthetik életük pillanatait.

 

A HUAWEI nova 9 SE-t a magyar piacon jelenleg kapható legtöbb okostelefonnál nagyobb, 108 MP-es felbontású kamerával szerelték fel. A gyengébb fényviszonyok közötti fotózás érdekében a készüléket Szuper Éjszakai Felvétel funkcióval is kiegészítették, valamint, fejlett többkockás zajcsökkentési technológiával rendelkezik, amely növelve a fényerőt, sötét környezetben is képes fényképezni.

 

A vloggerek számára praktikus funkcióként szolgál a nova 9 SE által kínált szimultán első és hátsó kamera felvételi lehetőség, amely segíti a nézet zökkenőmentes átváltását a hátsó kameráról az elülső kamerára, a végén pedig egyetlen fájlként lesz menthető a felvétel. Ezenfelül a Kettős nézet funkciónak köszönhetően egyszerre mindkét perspektívából használható a készülék videózás során, ami egyszerre engedi láttatni, mi történik a felhasználó szeme előtt, és hogyan reagál rá.

 

Mindemellett a nova 9 SE a 66 W-os SuperCharge gyorstöltésnek köszönhetően mindössze 15 perc alatt 60%-ra, míg 36 perc alatt 100%-ra tölthető fel.

 

A HUAWEI nova 9 SE okostelefon három színben kapható: kristálykék, gyöngyfehér és éjfekete. A készülék ajánlott fogyasztói ára: 129.990 Ft.

 

HUAWEI MatePad: intelligens tanulás és kikapcsolódás

A Huawei saját operációs rendszerével, a HarmonyOS-szel felszerelt HUAWEI MatePad elegáns, letisztult vonalat képviseli. A készülék mellé HUAWEI Smart billentyűzet is tartozik, amely automatikusan párosítható a HUAWEI MatePaddel, így a táblagépet hordozható laptoppá alakítja. A billentyűzet összehajtva vékony és masszív elülső és hátsó tokká alakul, amely megvédi a készüléket a karcolásoktól és sérülésektől.

 

A magával ragadó audiovizuális élményhez járul hozzá a 2K felbontású HD kijelző, amely támogatja a többérintéses funkciót. A tablethez külön megvásárolható, második generációs HUAWEI M-Pencil érintőceruza precíz nyomásérzékenységgel bír, így képes a kézírást azonnal szöveggé konvertálni. 

A tabletet úgy tervezték, hogy könnyedén együtt tudjon működni más okoseszközökkel. A „Több ablak egyetlen alkalmazáshoz” funkciónak köszönhetően egyszerre négy alkalmazást követhető nyomon egy kijelzőn, amely nagyban hozzájárul a zökkenőmentes többfeladatos munkavégzéshez.

 

A HUAWEI MatePad 10,4”-os tablet a Huawei HiSilicon Kirin 710A nyolcmagos processzorral van felszerelve. A táblagép két változatban érhető el: LTE és kizárólagos Wi-Fi-s verzió. A készülék nano-SIM kártyanyílással (LTE verzió) rendelkezik, támogatja a Wi-Fi 5 nagysebességű hálózati kapcsolatot, valamint olyan helymeghatározási és navigációs lehetőségeket biztosít, mint a GPS és a BeiDou.

 

Mindemellett a MatePad 7250 mAh akkumulátor-kapacitása rendkívül hosszú használati idő biztosít, így változatos felhasználás mellett is sokoldalú, kitartó társ lehet a mindennapokban, legyen szó irodai vagy otthoni használatról. 

 

A HUAWEI MatePad várhatóan április második felében lesz kapható, ajánlott fogyasztói ára: 129.999 Ft.

 

HUAWEI Mesh WiFi 3: a nagyobb háztartások és kisebb irodák megbízható hálózati megoldása

A HUAWEI WiFi Mesh 3 router nagy teljesítményű, egész otthonra kiterjedő, 2, illetve 3 egységből álló rendszer, amely tökéletes választás azoknak, akik hálózati megoldások széles skáláját szeretnék magukénak tudni. Az új intelligens mesh router támogatja a HarmonyOS Mesh+ rendszert, biztosítva a legjobb Wi-Fi 6 Plus mesh teljesítményt, ezáltal akár 3000 Mbps sebesség is elérhető az eszköz segítségével. A nagy sebesség stabil hálózati hátteret biztosít minden online tevékenységhez, legyen szó 4K filmek és nagy fájlok letöltéséről, számítógépes játékról, online oktatásról vagy irodai alkalmazások használatáról. 

 

A WiFi Mesh 3 támogatja az AX3000 kétsávos hálózatot, amely az 5 GHz-es sávból 2402 Mbps-ig, a 2,4 GHz-es csatornából pedig 574 Mbps-ig terjed. A kétsávos router együttes teljesítménye elegendő lehet az egyre növekvő háztartási felhasználási igények kielégítésére.

 

A HUAWEI WiFi Mesh 3 könnyen beállítható, nem igényel műszaki szakértelmet. A felhasználóknak csak csatlakoztatniuk kell a routereket az áramellátáshoz, és követniük kell a HUAWEI AI Life App utasításait otthoni hálózataik beállításához. NFC-képes Android okostelefon esetén a One-Touch funkciónak köszönhetően akár egyetlen érintéssel is lehetséges csatlakozni az otthoni hálózathoz, így nincs szükség Wi-Fi név vagy jelszó megadására. 

 

A HUAWEI WiFi Mesh 3 egyetlen egysége 200 négyzetméter Wi-Fi-lefedettséget biztosít. A felhasználók összekapcsolhatják a három intelligens routert egy közös mesh hálózat kialakítása érdekében, amely 600 négyzetméteres területen biztosít lefedettséget. Mivel az eszköz kifejezetten nagy háztartások számára készült, a HUAWEI WiFi Mesh 3 akár 250 egyidejűleg csatlakoztatott eszközt is képes támogatni.

 

A HUAWEI WiFi Mesh 3 három adaptív Gigabit WAN/LAN porttal is rendelkezik. Mindemellett szülők számára a beépített szülői felügyeleti beállítások is elérhetőek, amelyek segítségével időkorlátokat és tartalmi korlátozásokat állíthatnak be gyermekeik számára.

 

Az adatvédelmet és a biztonságot a HUAWEI HomeSec védi, amely támogatja a legújabb titkosítási szabványokat, és védi a felhasználókat a rosszindulatú támadásoktól. 

 

A HUAWEI WiFi Mesh 3 várhatóan április közepétől lesz elérhető, a 2 egységből álló szett esetében ajánlott fogyasztói ára: 69.990 Ft, a 3 egységből álló szett esetében ajánlott fogyasztói ára 99.990 Ft. 

 

Dinamikus bővülés a magyar piacon

Március közepe óta kapható Magyarországon a kifejezetten futók számára fejlesztett HUAWEI WATCH GT Runner. Az okosóra nemcsak asszisztense, hanem egyúttal virtuális személyi edzője is lehet használójának. A környezeti és egészségügyi adatok rögzítése alapján a HUAWEI WATCH GT Runner megalapozott, hatékony edzéstervet tud készíteni. Az új okoseszköz a korábbi modelleknél hatékonyabb pulzusmérést, precízebb helymeghatározást és számos egyéb fitnesz- és egészségügyi funkciót kínál.

 

Az egyik legnépszerűbb termékkört jelenleg a viselhető okoseszközök jelentik a magyar piacon. Az ide tartozó termékcsaládok – például a FreeBuds fülhallgatók és a Watch okosórák – értékesítése terén a Huawei közel 90 százalékos növekedést ért el tavaly. 

 

A Huawei Technologies Hungary a közelmúltban különböző szegmensekben több új termékkel is jelentkezett a magyar piacon: január végén mutatta be a vállalat új zászlóshajó készülékeit, a HUAWEI P50 Pro-t és P50 Pocketet, amelyek az előzetes várakozáson felüli népszerűségnek örvendenek a magyar piacon. 

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Hozzuk ki a legtöbbet okostelefonunk hangzásából!

A hétköznapok elengedhetetlen részeként okostelefonunk egy kifejezetten kényelmes eszköz, amit számos dologra használhatunk. Akár csak telefonálunk, akár filmet vagy sorozatot nézünk, esetleg megbeszélésen veszünk részt vagy zenét hallgatunk, fontos, hogy a legjobb minőségű hangot kapjuk. A HONOR friss tippei ebben segítenek. 

2024. május 15. 16:10

A HUAWEI Pura 70 Ultra a DXOMARK történetének legmagasabb pontszámmal rendelkező kamerás okostelefonja

A HUAWEI Pura 70 Ultra lett a legjobb okostelefon-fényképező a DXOMARK független tesztlabor szerint.  A Huawei nemrégiben mutatta be legújabb zászlóshajó-készülékét, amely rögtön átvette a vezetést a szaklabor okostelefon-kamera rangsorában. A Pura 70 Ultra hátlapján egy 50 megapixeles Ultra Lighting főkamera kapott helyet változtatható rekeszértékkel és optikai képstabilizátorral, továbbá egy 40 megapixeles ultraszéles látószögű kamera és egy 50 megapixeles Ultra Lighting makró telefotó-kamera, elöl pedig egy 13 megapixeles szelfikamera.

2024. május 15. 11:30

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38