Minden, amit érdemes tudni a HONOR Magic5 széria kijelzőtechnológiájáról

forrás: Prím Online, 2023. március 21. 18:38

A fejlett kijelzőtechnológiák terén végzett, átfogó kutatás és fejlesztés (K+F) figyelemre méltó eredménye a HONOR Magic5 sorozat, amely a Magic5 Lite és a Magic5 Pro készülékeket foglalja magába. Az innováció és a csúcstechnológia iránti rendíthetetlen elkötelezettségével a HONOR a Magic5 sorozatával ismét új mércét állított fel a mobiltelefonok kijelzőjének iparágában.

A Magic5 széria szíve egy bámulatos OLED ívelt kijelző, ami színekkel teli, életszerű képeket eredményez széles színskálájával, magas felbontásával és fejlett fénytompító technológiájával. A Magic5 Lite 6,67”-es OLED ívelt kijelzője ultravékony kávákkal éri el a lenyűgöző, 93%-os képarányt, magával ragadó élményt biztosítva mind a személyes, mind az üzleti használathoz.

 

A Magic5 Lite OLED kijelzője 2400x1080 pixeles felbontást támogat, akár 1,07 milliárd színt és 100%-os DCI-P3-as, széles színskálát. Mindezek együtt tiszta és életteli színeket eredményeznek, amik tökéletesek a fényképekhez, videókhoz, filmekhez és egyéb tartalmakhoz. A képernyő kitűnően teljesít különböző fényviszonyok között: a fényerő akár 800 nitet is elérhet, még ragyogó napsütésben is.

 

 

A HONOR K+F csapata nagy hangsúlyt fektet a Magic5 Lite strapabíróságára is. Kijelzőjének üvege 0,65mm vastag, ami 0,10 mm-rel vastagabb az ipari átlagnál. Két edzési folyamaton is átesett, akár 1m-ről is kibírja azt is, ha például márványra esik.

 

A Magic5 Lite fejlett szemkímélő megoldásokat kínál több kijelzőmóddal, beleértve az ipar élén járó, 1920Hz-es PWM fénytompítási technológiát, ami csökkenti a képernyő fényerősségének gyors váltogatását, mérsékli a vibrálást és minimalizálja a szem terhelését alacsony fényviszonyok között. Az eszköz alacsony kékfénykibocsátási minősítést is kapott a TÜV Rheinlandtól, úgy mérsékelve a káros kékfénykibocsátást, hogy maga a kijelző színei nem változnak. Ezek mind kímélik a szemet és csökkenthetik a szemfáradtságot az élethű színek biztosítása mellett.

A nappali és éjszakai képernyőalgoritmusok, az e-book, valamint a sötét módok további olyan innovatív funkciók, amelyeket a HONOR beépített a Magic5 Lite-ba. A telefon félrenyomást akadályozó funkciója mesterséges intelligenciával tesz különbséget a szándékos és a véletlenszerű érintések között, így garantálva a bevitel pontosságát videojátékozás, gépelés vagy akár böngészés közben.

 

A HONOR Magic5 széria a vállalat kutatás-fejlesztés és innováció iránti töretlen elkötelezettségének bizonyítéka. A technológia és a fejlett kijelzőfunkciók ötvözésével a Magic5 Lite magával ragadó élményt kínál, páratlan vizuális tisztasággal és életteli színekkel, miközben jelentősen kíméli a szemet.

Kulcsszavak: HONOR okostelefon

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A HUAWEI Pura 70 Ultra a DXOMARK történetének legmagasabb pontszámmal rendelkező kamerás okostelefonja

A HUAWEI Pura 70 Ultra lett a legjobb okostelefon-fényképező a DXOMARK független tesztlabor szerint.  A Huawei nemrégiben mutatta be legújabb zászlóshajó-készülékét, amely rögtön átvette a vezetést a szaklabor okostelefon-kamera rangsorában. A Pura 70 Ultra hátlapján egy 50 megapixeles Ultra Lighting főkamera kapott helyet változtatható rekeszértékkel és optikai képstabilizátorral, továbbá egy 40 megapixeles ultraszéles látószögű kamera és egy 50 megapixeles Ultra Lighting makró telefotó-kamera, elöl pedig egy 13 megapixeles szelfikamera.

2024. május 15. 11:30

Újgenerációs, sajátmárkás készülékek a Telekomnál

A Telekom május 23-án piacra dobja az újgenerációs, saját márkás készülékeit, a T Phone 2 5G-t és T Phone 2 Pro 5G-t. A telefonok nagyobb teljesítményű processzorral, fejlett kamerarendszerrel és kiváló minőségű kijelzővel érkeznek, hogy optimalizált játék- és streaming-élményt nyújtsanak felhasználóiknak.

2024. május 14. 20:58

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36