Megnyílt a regisztráció az idei Smart Factory ConnAction ipar 4.0 konferenciára

forrás: Prím Online, 2023. március 22. 21:23

Az ipar 4.0 témakörének egyik legjelentősebb hazai eseménye 2023. június 7-8-9. között várja az érdeklődőket Esztergomban.

A negyedik ipari forradalom napról napra formálja és alakítja át a gyártóvállalatok mindennapjait. Az új kihívások folyamatosan új megoldásokat követelnek azoktól, akik hosszú távon kívánják megőrizni versenyképességüket, így a tudásmegosztás szerepe is felértékelődött. A Smart Factory ConnAction konferencia idén is várja azokat, akik fejlődni, tanulni, inspirálódni szeretnének a témában. Az idei fókusztémák az  ipar 4.0 bevezetése, a fenntarthatóság és az emberközpontú gyártás (ipar 5.0), valamint az adatgyűjtés és -elemzés (adatokból érték), és többek között az ipari rendszerek mostanában különösen fontos aspektusa, a kiberbiztonság.

 

3 inspiráló nap az ipar 4.0 jegyében

 

A Smart Factory ConnAction konferencia az ipar 4.0 témakör egyik legnépszerűbb rendezvénnyé vált az évek során, hiszen az eseményre érkezők első kézből ismerkedhetnek meg a hazai gyártóvállalatok legmodernebb gyakorlataival, legyen szó többek között ipari adatgyűjtésről, analitikáról, automatizációról, vagy az ezekkel kapcsolatos menedzsment kérdésekről. A programok elsősorban a hazánkban működő gyárakban, ipar 4.0 bevezetéséhez kapcsolódó automatizálási, informatikai és telekommunikációs rendszerek használóit szólítják meg, de beszerzések döntéshozói, javaslattevői számára is tartogatnak érdekességeket.

 

 

Gyárlátogatások, interaktív workshopok és networking

 

A tapasztalatszerzést a hazai és nemzetközi vonatkozásban is meghatározó szereppel bíró gyárakban tett exkluzív látogatások és szakértők által vezetett, gyakorlati példákat felvonultató interaktív workshopok is színesítik, mindemellett ez a három nap egyedülálló networking lehetőséget is biztosít: a kiállítók és a vendégek egyaránt találkozhatnak potenciális partnerekkel és hozzáadott értékkel tudják támogatni egymást.

 

Az idei konferencián jelen lesz a Magyar Vállalatvezetők Üzleti Közösségének (MVÜK) Ipari Klubja is, akik módszertanukkal elősegítik, hogy az ipari vállalatok felsővezetői között gördülékenyebb lehessen a kapcsolatépítés, és még hatékonyabban alapozhassanak meg eredményes együttműködéseket.

 

Az eseményt az innovatív ipari informatikai megoldásairól, ipari környezetben használatos hálózati kommunikációs eszközök forgalmazásáról és egyedi fejlesztésű termelésirányítási rendszerek fejlesztéséről ismert Com-Forth Kft. csapata szervezi, akik több más hasonló tudásmegosztó rendezvény házigazdájaként már kilencedik alkalommal tűzték ki célul a hazai ipar innovációját a Smart Factory ConnAction konferencia megvalósításával.

 

"Az ipar 4.0 immáron több mint egy évtizede létező fogalom, és odáig már eljutottunk, hogy azt nem szükséges megmagyarázni, hogy a digitalizáció egy olyan út, amin előbb-utóbb mindenki elindul. Ugyanakkor még mindig nagyon kevés a magát ipar 4.0-nak valló gyár, aminek számos oka van. Mi ezeket az okokat boncolgatjuk, elemezzük az előadások, workshopok és a különböző formátumú beszélgetések során, lehozva ezzel a földre a sokszor túlzottan misztifikált, mások által pedig elbagatellizált ipar 4.0 kifejezést. A digitális forradalom velünk van, de még mindig kevesen tudnak konkrét sikereket felmutatni, ezért létfontosságú, hogy tanuljunk egymástól. Nem véletlen, hogy most már 9. éve is a tudásmegosztás és a networking áll a Smart Factory ConnAction középpontjában" – mondta Bóna Péter, a szervező Com-Forth Kft. ügyvezetője.

 

Időpont: 2023. június 7-8-9.

Helyszín: Grand Hotel Esztergom****

A folyamatosan bővülő program és regisztrációs felület: http://smartfactory.comforth.hu/

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Térítésmentesen tanulhatnak nyelvet a tanárok

A hétköznapi élet során egyre több olyan impulzussal találkozunk, ami idegen nyelvhez kötött. Így vannak ezzel a pedagógusok is, akiknek a kezében páratlan lehetőség van: azok a tanárok ugyanis, akik még nem beszélnek angolul vagy németül, vagy esetleg magasabb szintre emelnék a nyelvtudásukat, esetleg csak gyakorolnák a kiejtésüket, bővítenék a  szókincsüket, térítésmentes nyelvtanulási lehetőséget tudhatnak magukénak. A KRÉTA Idegennyelvi Felkészítő Modulja (IFM) ugyanis térítésmentes lehetőséget biztosít minderre a pedagógusoknak is, akik közül már több ezren használják a felületet.

2024. március 29. 13:30

Idén is a „Bajnokok" között a Schneider Electric

Zsinórban az ötödik évben kapott „Champion", vagyis „Bajnok" minősítést a Schneider Electric a Canalys kutatócég „Titans Channel Leadership Matrix" elemzésében. A vállalat az értékesítési csatornái folyamatos fejlesztése iránti elkötelezettségével, valamint a bevezetett programokkal és a partnereit támogató eszközökkel érdemelte ki az elismerést.

2024. március 29. 10:48

Fényes jövő vár idén az adatközponti szektorra

Saját átalakulási folyamaton megy keresztül az adatközpontok piaca, amely magába foglalja a legmodernebb technológiák használatát a műveletek és az erőforrások elosztásának optimalizálása, valamint a biztonsági protokollok javítása érdekében. 

2024. március 28. 19:05

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05