Számos okosóra-modell, okostelefon és fülhallgató a Huawei Black Friday ajánlatai között

forrás: Prím Online, 2023. november 17. 17:55

Jelentős kedvezményekkel juthatnak hozzá a vásárlók a Huawei egyes készülékeihez november 30-ig a MediaMarkt számos üzletében és webáruházában. Az érintett termékek között megtalálható a gyártó zászlóshajója, a HUAWEI P60 Pro okostelefon, a WATCH 3 és GT széria, valamint vezeték nélküli fülhallgatók egyes modelljei.

Az év végi ünnepek közeledtével kiváló lehetőség nyílik arra, hogy az egészségtudatos életmódot támogató, divatos okoeszközökkel ajándékozzuk meg magunkat és szeretteinket. A Huawei különböző Black Friday ajánlatai révén mindenki megtalálhatja az ízlésének, igényeinek és pénztárcájának megfelelő okostelefont, okosórát, vagy vezeték nélküli fülhallgatót.

 

 

WATCH GT 3 & GT 3 Pro: elegáns külső innovatív egészségügyi funkciókkal*  

 

Az okosórák és okoskarkötők már nem pusztán intelligens aktivitásmérők, hanem stílusos divatkiegészítőkké is váltak, miközben praktikus társak lehetnek az egészségmegőrzésben is. A HUAWEI WATCH GT 3 sorozat fejlett egészségfigyelő rendszere lehetővé teszi az artériás merevség észlelését, valamint pulzus- és a véroxigénszint-figyelést.**, továbbá a Pro modell esetében ezeken felül az EKG-mérést***  is. Emellett több mint 100 sportolási móddal, AI futóedzővel és személyre szabott futóedzést-tervező funkcióval rendelkeznek, amelyek a felhasználók fizikai állapotára, futási előzményeire és személyes céljaira építenek. A WATCH GT 3 sorozat modelljei több Huawei-okosórához hasonlóan akár kéthetes üzemidőt biztosítanak és kompatibilisek iOS és Android telefonokkal is.

 

 

A WATCH GT sorozat tagjai 2023. november 30.-ig a MediaMarkt számos üzletében és webáruházában modelltől függően egyaránt akár 27 százalékos kedvezménnyel vásárolhatók meg, az akció a termék bruttó árára vonatkozik. 

 

 

Ugyanígy akár 27% kedvezmény jár a gyártó Watch 3 fémszíjas változatának bruttó árára, a Watch Fit 2 okoskarkötőjének bőrszíjas és fehér változataira, valamint a Band 7 készülékekre is a MediaMarkt kereskedőnél.

 

Zászlóshajó okostelefon és vezeték nélküli fülhallgatók a kedvezményes kínálatban

 

Ugyancsak kedvezménnyel érhető el a gyártó legutóbbi zászlóhajó okostelefonja, a HUAWEI P60 Pro is 2023. november 30-ig. Ultra Lighting telefotó kamerájának és fókuszálási képességeinek köszönhetően az eszköz kiemelkedő teljesítményt nyújt éjszakai környezetben is. A HUAWEI P60 Pro emellett már közel fél éve vezeti a DXOMARK független tesztlabor okostelefonokat fotós képességeik alapján rangsoroló listáját. A készülék 11 százalékos árengedménnyel kapható a MediaMarkt webáruházában, a kedvezmény a termék bruttó árából kerül levonásra.

 

 

A gyártó azokra is gondolt, akik tiszta hangzásra és viszonylag hosszú üzemidőre vágynak, a Black Friday akciók keretében ugyanis a HUAWEI Freebuds 5 és 5i, valamint Freebuds SE vezeték nélküli fülhallgatókat is a MediaMarkt bizonyos üzleteiben és webáruházában modelltől függően akár 23 százalék kedvezménnyel vásárolhatják meg 2023. november végéig.

 

_________________

 * A termék nem orvostechnikai eszköz, ezért ellenőrzési adatai és eredményei csak tájékoztató jellegűek, és nem használhatók orvosi diagnózis vagy kezelés alapjául.

 ** A termék nem orvostechnikai eszköz, ezért ellenőrzési adatai és eredményei csak tájékoztató jellegűek, és nem használhatók orvosi diagnózis vagy kezelés alapjául.

 *** A termék nem orvostechnikai eszköz, ezért ellenőrzési adatai és eredményei csak tájékoztató jellegűek, és nem használhatók orvosi diagnózis vagy kezelés alapjául

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Hozzuk ki a legtöbbet okostelefonunk hangzásából!

A hétköznapok elengedhetetlen részeként okostelefonunk egy kifejezetten kényelmes eszköz, amit számos dologra használhatunk. Akár csak telefonálunk, akár filmet vagy sorozatot nézünk, esetleg megbeszélésen veszünk részt vagy zenét hallgatunk, fontos, hogy a legjobb minőségű hangot kapjuk. A HONOR friss tippei ebben segítenek. 

2024. május 15. 16:10

A HUAWEI Pura 70 Ultra a DXOMARK történetének legmagasabb pontszámmal rendelkező kamerás okostelefonja

A HUAWEI Pura 70 Ultra lett a legjobb okostelefon-fényképező a DXOMARK független tesztlabor szerint.  A Huawei nemrégiben mutatta be legújabb zászlóshajó-készülékét, amely rögtön átvette a vezetést a szaklabor okostelefon-kamera rangsorában. A Pura 70 Ultra hátlapján egy 50 megapixeles Ultra Lighting főkamera kapott helyet változtatható rekeszértékkel és optikai képstabilizátorral, továbbá egy 40 megapixeles ultraszéles látószögű kamera és egy 50 megapixeles Ultra Lighting makró telefotó-kamera, elöl pedig egy 13 megapixeles szelfikamera.

2024. május 15. 11:30

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38