Black Friday Maraton az egyik legnagyobb hazai webáruházban

forrás: Prím Online, 2018. november 17. 11:39

A Mall.hu a lehető legegyszerűbben kínál stresszmentes vásárlást a Black Friday alkalmából: már november elejétől elindította a vásárlási akciókat. A Black Friday Maratonon minden 6. órában új akciót hirdetnek meg, így a lehető legszélesebb termékkörből válogathatnak a vásárlók. A megnövekedett forgalomra ráadásul megerősített logisztikai hálózattal készülnek, ami garantálja a rendelések biztonságos átvételét.

Black Friday Maraton-t hirdetett az egyik legnagyobb hazai webáruháznak számító Mall.hu. A minden korábbinál hosszabb kedvezményes időszak során hat óránként új terméket kínálnak akciós áron. Az egyes kedvezmények különböző ideig tartanak, két naptól akár pár hétig vagy a készlet erejéig. Már a napokban akár 20-40% kedvezménnyel juthatunk hozzá hűtőszekrényhez, HD televízióhoz, női táskákhoz vagy éppen téli sporteszközökhöz. A meghosszabbított akcióval a Mall.hu célja, hogy a karácsonyi ajándékok beszerzése ne kapkodó, utolsó pillanatra maradó feladat legyen, hanem az emberek békés, nyugodt körülmények között, stresszmentesen készülhessenek fel a szeretteik megajándékozására.

 

A Black Friday Maraton alkalmából megerősített logisztikai hálózat is a nyugodt vásárlást szolgálja. A vásárlók többféle szállítási módszer közül választhatnak. Az átvételi pontok már most meghosszabbított nyitvatartási idővel várják a vásárlókat, akik hétköznap 10:00-19:00 óra között, szombaton pedig 10:00-16:00 óra között ingyenesen vehetik át a megrendelt termékeket. Azok számára, akik egyáltalán nem szeretnék, hogy a nyitvatartási idő korlátozza őket, a csomagküldő szolgálatok folyamatosan szállítják a termékeket az ország minden pontjára. Újdonság, hogy kisméretű csomag esetén országosan már 990 forintért megtörténik a kiszállítás, aminek várható időpontja általában 2-6 nap között változik, amit a rendelési folyamat során minden esetben előre jeleznek. Érdemes azonban folyamatosan figyelni a Mall.hu Black Friday Maraton oldalát, mert a vásárlási kedvezmények mellett különböző szállítási akciókkal is jelentkezik az egyik legnagyobbnak számító hazai webáruház.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új elnökségi tagokat választott a Magyar Marketing Szövetség

A szakma meghatározó szervezete, a Magyar Marketing Szövetség (MMSZ) május 15-én, a Haris Parkban szervezte tisztújító közgyűlését, amelyen a tagok kibővült, immár 18 tagú Elnökséget választottak, amelyben továbbra is a hazai marketing és kommunikációs szakma meghatározó döntéshozói, illetve szereplői kaptak helyet. 

2024. május 17. 09:54

Jön az év legnagyobb innovációs és startup fesztiválja

A 2015-ben indult Startup Safari Budapest hazánk egyik legnagyobb startup konferenciájaként idén ismét megnyitja kapuit, június 11-én 12 helyszínen közel 100 előadással és interaktív programmal várja az érdeklődőket, melynek során számos hazai szakember mellett nemzetközi előadókkal élőben is lehet majd találkozni és kérdezni tőlük. Nemcsak üzleti, hanem mélyebb technológiai és innovációs témákkal foglalkozik az esemény, angol és magyar nyelven egyaránt.

2024. május 16. 19:47

Érkeznek az Arctis Nova termékcsalád legújabb tagjai

A SteelSeries, az úttörő Arctis Nova headsetsorozat megalkotója, az eredeti esport márka, amely egyesíti a gaminget a kultúrával, és a gaming- és esport-perifériák világelső gyártója kibővítette az Arctis Nova termékcsaládot az Arctis Nova 5 sorozatú headsetek és a Nova 5 Companion App bevezetésével.

2024. május 16. 18:01

Ezekkel a gumikkal télen is biztosan célba ér a fuvar!

A Bridgestone, a prémium gumiabroncsok és fenntartható mobilitási megoldások globális vezetője bejelentette új prémium téli gumiabroncsát kisteherautók számára. A Bridgestone a Duravis Van Winter ENLITEN-nel a kisteherautó-flották tulajdonosait támogatja a mindennapi téli felhasználás közben, amellett, hogy segít csökkenteni a teljes tulajdonosi költségüket (azt, hogy a termék a teljes élettartama alatt mennyibe kerül a vállalkozásnak).

2024. május 16. 16:22

Teljes mértékben napenergiával működtethető a Lenovo üllői gyárának innovációs központja

Új, a nagy teljesítményű számítástechnikai (HPC) innovációkat ellátó napelemeket telepített a Lenovo üllői gyártóüzeme. A vállalat 2023 októberében átadott létesítményében működő globális innovációs központja ezáltal azt is biztosítja, hogy az ügyfelek 100%-ban napenergiával tesztelhessék a HPC-munkaterhelést.

2024. május 16. 14:43

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38