Online és az üzletekben is elérhető kedvezményekkel indult a Black Week a Telenornál

forrás: Prím Online, 2018. november 19. 09:11

A Telenor kutatásai szerint az egyre növekvő számú online vásárlások mögött jól körülhatárolható vásárlói szokások azonosíthatók be. 

Az online vásárlók egy köre pontosan tudja, hogy mit keres: például egy kártyás előfizetést, vagy határozottan a legújabb csúcskészüléket célozza meg; közös azonban, hogy ha már a vásárlási döntés megszületett, gyorsan szeretnék elintézni ennek minden lépését, egészen a fizetésig.

 

Mások ezzel szemben szeretnének alaposan tájékozódni, információt szerezni a különböző tarifákról a szolgáltató weboldalán. Ők több időt is töltenek információszerzéssel az online vásárlás előtt, és jól behatárolható az a vásárlói kör is, aki bár minden részletet alapos körültekintéssel online szerez be, a vásárlásra végül egy üzletben kerít sort.

 

A netshopos vásárlók általános elvárása, hogy a vásárlási folyamat során egyértelműen lássák a költségeket, és mobilon is hatékonyan használhassák a webshopot. Ahogy a szórakoztató tartalmak fogyasztásánál is a mobil platformok előretörése figyelhető meg, úgy mára az online vásárlások is a mobiltelefonok felé terelődnek a számítógépes felületek felől. A Telenor adatiból kiolvasható trendek alapján idén a mobiltelefonon történt online vásárlások száma már meghaladta a számítógépen bonyolított vásárlásokét. Mindezeket figyelembe véve a Telenor a közelmúltban megújította netshopját, ahol a tarifák mellett a készülékek és tartozékok paraméterei is könnyen összehasonlíthatók, így mindenki megtalálhatja a számára ideális választást, miközben a költségek is átláthatók, akár nagy-, akár kisképernyős felületen böngészve.

 

A megújult netshopban, valamint az ország hét, erre az alkalomra különleges dekorációba öltözött Telenor-üzletében is elérhetők kedvezményes ajánlatok a november 15. és 28. között zajló Black Week keretében. A kurrens okostelefonok közül a telenor.hu-n Telenor Blue + XXL-tarifával, 2 éves hűség mellett megvásárolt Huawei Mate 10 Pro 39,990 forint helyett 7,998 forintért, a Samsung Galaxy S8+ pedig 69,990 forint helyett 13,998 forintért elvihető. Az üzletekben is elérhető akciók közül az iPhone SE 32 GB például 3,998 forintért elvihető Telenor Blue+ L díjcsomaggal, 2 éves hűséggel.

 

Az akcióban részt vevő üzletek: Budapest Árkád, Budapest Köki, Budapest Pólus, Budapest WestEnd, Alba Pláza Fehérvár, Telenor Nyíregyháza, Szeged Árkád.

 

A telefonok mellett a Black Week keretében tartozékok és okoseszközök is elérhetők jelentős kedvezménnyel. A remek hangzása mellett egyedi skandináv dizájnnal bíró, három színben elérhető Urbanista Berlin Bluetooth-fülhallgató most 9,990 forint helyett 7,990 forintba kerül. A testsúly mellett többfajta adat, például testzsírszázalék mérésére is használható Huawei AH100 okosmérleget pedig 10,990 forint helyett 8,990 forintért lehet hazavinni.

 

További információ az akciós készülékekről: www.telenor.hu/mobiltelefon/black-friday

Az akciós tartozékokról: www.telenor.hu/tartozekok/black-friday

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új elnökségi tagokat választott a Magyar Marketing Szövetség

A szakma meghatározó szervezete, a Magyar Marketing Szövetség (MMSZ) május 15-én, a Haris Parkban szervezte tisztújító közgyűlését, amelyen a tagok kibővült, immár 18 tagú Elnökséget választottak, amelyben továbbra is a hazai marketing és kommunikációs szakma meghatározó döntéshozói, illetve szereplői kaptak helyet. 

2024. május 17. 09:54

Jön az év legnagyobb innovációs és startup fesztiválja

A 2015-ben indult Startup Safari Budapest hazánk egyik legnagyobb startup konferenciájaként idén ismét megnyitja kapuit, június 11-én 12 helyszínen közel 100 előadással és interaktív programmal várja az érdeklődőket, melynek során számos hazai szakember mellett nemzetközi előadókkal élőben is lehet majd találkozni és kérdezni tőlük. Nemcsak üzleti, hanem mélyebb technológiai és innovációs témákkal foglalkozik az esemény, angol és magyar nyelven egyaránt.

2024. május 16. 19:47

Teljes mértékben napenergiával működtethető a Lenovo üllői gyárának innovációs központja

Új, a nagy teljesítményű számítástechnikai (HPC) innovációkat ellátó napelemeket telepített a Lenovo üllői gyártóüzeme. A vállalat 2023 októberében átadott létesítményében működő globális innovációs központja ezáltal azt is biztosítja, hogy az ügyfelek 100%-ban napenergiával tesztelhessék a HPC-munkaterhelést.

2024. május 16. 14:43

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38