A Samsung 2019-es TV portfólióján mutatkozik be az Apple TV app és az Air Play 2 szolgáltatás

forrás: Prím Online, 2019. május 14. 16:17

A Samsung bejelentette, hogy a gyártók közül először a vállalat 2019-es Smart TV készülékein, valamint bizonyos 2018-as, frissített firmware-rel rendelkező televízióin érhető el több mint 100 országban az Apple TV applikáció és világszerte több mint 176 országban az AirPlay 2 szolgáltatás. A felhasználók így már Samsung Smart TV készülékeken is válogathatnak az Apple TV csatornái, valamint a különféle iTunes tartalmak közül.

„A Samsung, ahogyan az elmúlt tíz évben, most is azon dolgozik, hogy a lehető legváltozatosabb tartalmakat tegye elérhetővé a felhasználók számára Smart TV platformjain – mondta Won-Jin Lee a Samsung vizuális kijelzők üzletágának ügyvezető alelnöke. – Annak érdekében, hogy még értékesebb szolgáltatást nyújtson, a vállalat a gyártók közül elsőként teszi elérhetővé Smart TV felületein az Apple TV applikációt, így a felhasználók hatalmas kijelzőkön fedezhetik fel és tapasztalhatják meg az appban rejlő lehetőségeket.”

 

Az Apple TV applikációt integrálták a Samsung Smart TV platformjába, így a felhasználók az alkalmazás ikonjával könnyedén hozzáférhetnek az iTunes-on vásárolt tartalmakhoz, valamint egyszerűen válogathatnak az iTunes több mint 100 000 filmből és sorozatból álló kínálatából, amelyben számos lenyűgöző 4K HDR minőségű tartalom is megtalálható. A felhasználók a világ bármely pontjáról regisztrálhatnak az Apple TV különböző csatornáira az alkalmazáson belül, így csak azokért a tartalmakért kell fizetniük, amelyeket valóban használnak. Ezek a tartalmak, közvetlenül az applikáción keresztül, bárhol és bármikor rendelkezésre állnak. A 2019-es és bizonyos, frissített firmware-rel rendelkező 2018-as Samsung Smart TV modelleken továbbá elérhető lesz az Apple eredeti tartalomszolgáltató platformja, az Apple TV+ is, amelyet idén ősszel indít a vállalat. Az AirPlay 2 támogatásnak köszönhetően az iPhone, iPad vagy Mac eszközökön elindított videós és egyéb tartalmak közvetlenül a Samsung Smart TV készülék képernyőjén jelennek meg. 

 

A zavartalan felhasználói élmény érdekében az Apple TV applikáció zökkenőmentesen működik együtt az olyan Samsung Smart TV szolgáltatásokkal, mint a Universal Guide, a Bixby és a Search. 

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Ezért egyre erősebb a felújított mobilok piaca

Erősödő újkészülék-eladások, a termékek hosszabbodó szoftveres támogatása és életciklusa, valamint a bevizsgált készülékek iránti növekvő bizalom is segíti Magyarországon a felújított okostelefonok piacának bővülését. A Rejoy.hu a távközlési világnap alkalmából gyűjtötte össze az aktuális trendjeit.

2024. május 18. 15:27

Compliance-szakemberi szerepben teszteli az AI-t a KPMG

A Joint Venture Szövetség (JVSZ) által rendezett Innovációra Magyar! konferencián számolt be a KPMG Magyarország munkatársa arról a kísérletükről, melynek keretében gépi tanulási modell fejlesztésével támogatták a vállalati anyagok feldolgozásának folyamatát. A vonatkozó szabályzatoknak való megfelelőség ellenőrzésére bevetett mesterséges intelligencia egyelőre nem helyettesíti a szakértői munkát, azonban jelentősen gyorsítja a folyamatot, 80% feletti hatékonyságú dokumentációs alapot hozva létre. Így a fennmaradó időben az emberi beavatkozás a nagy figyelmet igénylő, alaposabb elemzést tudja elvégezni.

2024. május 18. 13:59

A műholdas távközlés szerepe óriási mértékben nőtt

A legújabb űrtávközlési technológiák, a műholdas szolgáltatások és az űrkutatás álltak az idei Távközlés Világnapjához kapcsolódó konferencia fókuszában. A győri Széchenyi István Egyetem (SZE) eseményén kiosztották a Dr. Magyari Endre-díjakat is, amit idén Dr. Gschwindt András és Petres István hírközlési szakemberek vehettek át. A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) az esemény kiemelt támogatója.

2024. május 18. 12:15

Elhunyt Zsakó László, a hazai számítástechnika tanárképzés elindítója

Életének 67. évében elhunyt Zsakó László, az ELTE Informatikai Kar Média- és Oktatásinformatika Tanszék nyugalmazott egyetemi docense, a Neumann János Számítógép-tudományi Társaság Tehetséggondozási Szakosztályának vezetője.

2024. május 18. 10:24

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59