A HONOR új okostelefont és további frissítéseket jelentett be kiegészítőire

forrás: Prím Online, 2020. június 23. 18:13

A Honor okostelefon és okoszeszköz márka a mai napon bejelentette új okostelefonját, a Honor 9A-t, amely App Gallery-vel érkezik. A Honor az új készülék mellett a Honor Choice termékcsalád új fülhallgatójáról, valamint a Honor Magic Earbuds és a Honor MagicWatch 2 új frissítéseiről is hírt adott.

Honor 9A

A Honor új okostelefonja hatalmas, 5000 mAh-s akkumulátorral érkezik, így 4G hálózaton akár 33 óra beszélgetési időt, akár 35 óra videolejátszást és akár 37 óra FM rádió hallgatást tesz lehetővé. A karcsú készülékház 9,04 milliméteres, a telefon súlya pedig 185 gramm.

 

Honor 9A tripla kamerarendszerének köszönhetően lenyűgöző felvételeket biztosít. A 13 MP-es főkamera mellett egy 5 MP-es ultraszéles látószögű és egy 2 MP-es mélységélesség-állítást segítő kamera található. A 120°-os látószög segít abban, hogy az égbolt vagy a természet minél nagyobb részlete megörökíthető legyen. Az előlapi kamera 8 MP-es, a felvételek, alkalmazások és egyéb dokumentumok tárolására 64 GB belső tárhely áll a felhasználó rendelkezésére, mely microSD kártya segítségével 512 GB-ig bővíthető. A Honor 9A Fullview kijelzője 6,3”-es, és 3 GB RAM található benne. 

 

A Honor kínálatának legújabb tagja Android 10 mobil operációs rendszeresen alapul, Huawei App Gallery-vel kiegészülve, ami alkalmazások és szolgáltatások ökoszisztémáját nyújtja a felhasználóknak. A testre szabható és letisztult kezelőfelületről a Magic UI 3.1-es verziója gondoskodik.

 

A Honor 9A Magyarországon várhatóan 2020 harmadik negyedévében lesz elérhető.

 


Viselhető kiegészítők frissítve

Annak érdekében, hogy a felhasználók minél több helyzetben és még testre szabottabban használhassák viselhető kiegészítőiket, a Honor folyamatosan biztosít különböző frissítéseket ezen eszközökre. A Honor MagicWatch 2 frissítését követően, ami immár 100 sportmódot támogat, a Honor Magic Earbuds is új móddal bővül. Az Awareness Mode segítségével a fülhallgató zajszűrője egyénileg állítható. A felhasználó adott tevékenység közben kikapcsolhatja, így jobban figyelhet környezetére a fülhallgató levétele nélkül. Ha azonban teljes mértékben a zenehallgatásra vagy telefonbeszélgetésre szeretne koncentrálni, akkor ez a mód egy gombnyomással kikapcsolható*.

 

 


Honor Choice: TWS Earbuds akár 24 órás összesített üzemidővel

A Honor 1+8+N stratégiájának középpontjában az okostelefon áll, amihez nyolc otthoni okoseszköz valamint partnereken keresztül értékesített termékeinek széles köre kapcsolódik. Ennek részeként a Honor számos gyártóval működik együtt a Honor Choice termékcsalád fejlesztésekor, aminek első, nemzetközi forgalomban is kapható tagja a Honor Choice True Wireless Earbuds. Az eszköz két mikrofonjának köszönhetően hatékonyan szűri ki a környezeti zajokat, akár zenehallgatásról, akár telefonhívásról van szó. Akár 24 órás üzemideje**  praktikus és nélkülözhetetlen kiegészítővé teszi. A termékek elérhetőségével kapcsolatban a későbbiekben várható pontos információ.

 

______________________

* A funkció a Huawei AI Life alkalmazáson keresztül érhető el, a 1.9.0.133 szoftverzióra való frissítést követően. Az Awareness mode a Shortcuts menüben aktiválható. A fülhallgató hosszú megnyomásával lehet bekapcsolni.

** Akár 6 órás lejátszási idő egy feltöltéssel. A töltő doboz további 18 órányi lejátszást biztosít. A teljes üzemidő a tokkal együtt átlagos használat esetén akár 24 óra.

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Hozzuk ki a legtöbbet okostelefonunk hangzásából!

A hétköznapok elengedhetetlen részeként okostelefonunk egy kifejezetten kényelmes eszköz, amit számos dologra használhatunk. Akár csak telefonálunk, akár filmet vagy sorozatot nézünk, esetleg megbeszélésen veszünk részt vagy zenét hallgatunk, fontos, hogy a legjobb minőségű hangot kapjuk. A HONOR friss tippei ebben segítenek. 

2024. május 15. 16:10

A HUAWEI Pura 70 Ultra a DXOMARK történetének legmagasabb pontszámmal rendelkező kamerás okostelefonja

A HUAWEI Pura 70 Ultra lett a legjobb okostelefon-fényképező a DXOMARK független tesztlabor szerint.  A Huawei nemrégiben mutatta be legújabb zászlóshajó-készülékét, amely rögtön átvette a vezetést a szaklabor okostelefon-kamera rangsorában. A Pura 70 Ultra hátlapján egy 50 megapixeles Ultra Lighting főkamera kapott helyet változtatható rekeszértékkel és optikai képstabilizátorral, továbbá egy 40 megapixeles ultraszéles látószögű kamera és egy 50 megapixeles Ultra Lighting makró telefotó-kamera, elöl pedig egy 13 megapixeles szelfikamera.

2024. május 15. 11:30

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38