Társasházak figyelem: közös e-töltő, külön elszámolás

forrás: Prím Online, 2020. október 4. 11:34

Társasházak, vállalkozások és éttermek számára is lehetővé teszi az E.ON saját e-töltőállomás telepítését. A kulcsrakész, egyéni igények szerint kialakított töltőállomásokhoz a társasházakban minden autóhoz külön kártyát kapnak az ügyfelek, így az elszámolás is áttekinthető és egyszerűen nyomon követhető.

Környezettudatos lakóházak számára kínál az E.ON elektromos töltőállomásokat. Az energiacég a közelmúltban sikeresen lezárta székesfehérvári mintaprojektjét, ott egy újonnan épült társasház parkolóiban helyeztek el e-töltőket. Ezeket kizárólag az ott lakók használhatják, ők a töltéshez saját kártyát is kaptak, melynek segítségével pontosan nyomon követhető egyéni fogyasztásuk.

 

Az E.ON által biztosított weboldalon az ügyfelek naprakész információt kapnak az egyedi kártyákra történő fogyasztásokról, így az elszámolás könnyen áttekinthető. Az e-töltőkhöz teljes körű szolgáltatást is nyújt az energiacég, tehát amennyiben az ügyfél igényli, a telepítéstől a karbantartásig gondoskodik az üzemeltetésről.

 

 

A társasházak igényeinek felmérése után a szakemberek személyre szabott ajánlatot készítenek, majd annak alapján kulcsrakészen adják át a lakóközösség számára a töltőállomást. Így az elektromosautó-tulajdonosoknak már nem kell vásárláshoz vagy más ügyintézéshez kötniük a töltést, hanem otthonukban, akár éjszaka, kedvező áron is kényelmesen megtehetik.

 

 

Saját e-töltőt nem csak társasházak, vállalkozások is igényelhetnek az E.ON-tól. Ez praktikus és kényelmes megoldás az elektromos autókat használó cégek számára. A telephelyen vagy a céges garázsban elhelyezett e-töltők száma a flotta növekedésével folyamatosan bővíthető. Az egyéni igények alapján kialakított szolgáltatást kérhetik éttermek is, így biztosíthatják vendégeik számára a lehetőséget az elektromos autók töltésére.

 

További információ található a töltőállomások telepítéséről az alábbi oldalon: eon.hu/etolto

 

A töltőállomások működéséről készült videó:

 

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új elnökségi tagokat választott a Magyar Marketing Szövetség

A szakma meghatározó szervezete, a Magyar Marketing Szövetség (MMSZ) május 15-én, a Haris Parkban szervezte tisztújító közgyűlését, amelyen a tagok kibővült, immár 18 tagú Elnökséget választottak, amelyben továbbra is a hazai marketing és kommunikációs szakma meghatározó döntéshozói, illetve szereplői kaptak helyet. 

2024. május 17. 09:54

Jön az év legnagyobb innovációs és startup fesztiválja

A 2015-ben indult Startup Safari Budapest hazánk egyik legnagyobb startup konferenciájaként idén ismét megnyitja kapuit, június 11-én 12 helyszínen közel 100 előadással és interaktív programmal várja az érdeklődőket, melynek során számos hazai szakember mellett nemzetközi előadókkal élőben is lehet majd találkozni és kérdezni tőlük. Nemcsak üzleti, hanem mélyebb technológiai és innovációs témákkal foglalkozik az esemény, angol és magyar nyelven egyaránt.

2024. május 16. 19:47

Teljes mértékben napenergiával működtethető a Lenovo üllői gyárának innovációs központja

Új, a nagy teljesítményű számítástechnikai (HPC) innovációkat ellátó napelemeket telepített a Lenovo üllői gyártóüzeme. A vállalat 2023 októberében átadott létesítményében működő globális innovációs központja ezáltal azt is biztosítja, hogy az ügyfelek 100%-ban napenergiával tesztelhessék a HPC-munkaterhelést.

2024. május 16. 14:43

Így működnek majd a távfelügyelt boltok

A közelmúltban jelentették be, hogy rövidesen Magyarországon is elindulnak az első úgynevezett „hibrid” boltok, melyek nappal a ma ismert formában, a megszokott nyitvatartási időn kívül pedig személyzet nélküli üzemmódban várják a vásárlókat. A lehetőség technikai feltételeiről, illetve a használatának módjáról a megoldást fejlesztő Laurel Kft. május 15-i retailkonferenciáján közöltek részleteket.

2024. május 16. 13:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38