Ezt érdemes tudni az automatikus redőnyrácsról

forrás: Prím Online, 2021. március 10. 10:46

A record MINIROLL egy olyan automatikus redőnyrács, amely bejárati ajtók, ablakok és átjárók esetében is képes a hatékony betörésvédelem biztosítására. Az acéllécekkel, RC2-es védelmi osztállyal, francia A2P szabvánnyal kialakított redőnyök könnyen telepíthetők, köszönhetően annak a ténynek, hogy a meghajtóegység a házba van integrálva.

Mi célra jó az automatikus redőnyrács?

 

Az automatikus redőnyrács az élet számos területén hasznos. A record MINIROLL terméke magánlakások, üzletek esetén is szóba jöhet. Mivel maximális szélessége 4 méter, magassága pedig akár 3 méter is lehet, így akár ipari alkalmazásra is megfelelő. Kis ablakfelületekre is felszerelhető, minimális szélessége 0,91 méter, míg a legkisebb magasság 0,7 méter.

 

A redőnyrács stabilitása a lécek lapos kialakításának köszönhető. Feltekert állapotban kompakt helyen, egy 25 x 25 cm-es konzolházban is könnyedén elfér.

 

Anyagát tekintve rendkívüli mértékben strapabíró, ellenáll a vandalizmusnak az anti-graffiti kezelésnek betudhatóan. Az ajtó felülete védőanyaggal kezelt, így mind a filctoll-, mind a szórófestéknyomok hatékonyan eltávolíthatók róla. Akár 50 alkalommal is le lehet tisztítani anélkül, hogy a védőanyag károsodást szenvedne. 


 

Mik a fő előnyei?

 

A bejáratok, ajtók kiegészítőjeként remekül funkcionál, legyen szó akár magánlakásról, irodáról vagy üzletről. Ott, ahol fennáll a veszélye betörési kísérleteknek, illetéktelen behatolásnak, érdemes acélredőnyben gondolkodni, mely fokozott ellenálló képességű.

 

Színvilágát tekintve többféle RAL színben érhető el porszórásos fényezéssel. Ez egy olyan technológia, ami biztosítja a bevonat tartósságát, ráadásul a környezetre kevésbé káros, mint például egy oldószeres festés. Az eljárás esztétikailag is tökéletes vizuális élményt nyújt, tizedmilliméteres pontossággal egyforma réteg alakítható ki így.

 

Telepítése egyszerű, a meghajtóegységet előszerelik. A konzol opcionálisan szerelhető akár belülre, akár kívülre, a megrendelő kívánságának megfelelően. Manuális vészüzem szintúgy szerelhető akár az ajtón belülre, akár azon kívülre is. A biztonsági fék integrálva van a rendszerbe.

 

A léc felülete

 

A szóban forgó record MINIROLL “Rubis” névre hallgató modellje olyan mikroperforált léceket tartalmaz, amik teret adnak a fény beáramlásának, és egyúttal a szellőzést is biztosítják a redőny zárt helyzete esetén is.

 

Ez a mikroperforációs megoldással lehetséges. A lécek kiterjedt felületen lyukacsosak, ám a repedéseket és deformációkat elkerülendő a zsanérok környékén teljes felületűek a lécek. Arra is lehetőség van, hogy a mikroperforáció egy logót vagy feliratot rajzoljon ki.

 

Szponzorált cikkek ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A múlt feltárása, a jövő segítségével!

Kevés izgalmasabb terület létezik a régészetnél. Vajon mi rejtőzik a régi idők, épületek falai mögött? Felfedezések, meglepetések sokasága, amire nem igazán lehet felkészülni. Egy ilyen terepmunkát azonban nem lehet csak úgy, ásóval elvégezni, és még Indiana Jonesnak is óriási segítség egy-egy digitális, innovatív, 21. századi eszköz!

2024. április 15. 18:46

Egy forradalmi, izgalmas ajándék ötlet: quadot a gyereknek!

Amennyiben valaki unja már a sablonos játékokat, vagy azt, hogy a gyerek mindig a számítógép előtt ül, és kimozdítaná kicsit a komfortzónájából, akkor olykor szélsőséges döntést kell hozni! Aki ült már quadon, pontosan tudja, hogy ez nem más, mint első látásra szerelem. Az élmény pedig már a gyerekeknek is elérhető – természetesen biztonságos körülmények között.

2024. április 1. 22:37

Hasznos tanácsok Máltára utazóknak

Málta egy gyönyörű kis európai szigetország, mely több ezer éves múltjával, csodás látnivalóival, kellemes éghajlatával tökéletes helyszín nyaraláshoz, kikapcsolódáshoz. 

2024. április 1. 22:32

Hogyan tisztítsuk a felniket hatékonyan?

Az autó ápolása, karbantartása nélkülözhetetlen feladat. Ha nincs gazdája, az sok szempontból megbosszulhatja magát, ezért műszaki és esztétikai okokból is érdemes odafigyelni a tisztaságra. A látványos elemek mellett a sokat kapó, érzékeny részeket is érdemes gondozni, mint például a felniket.

2024. április 1. 22:27

A tökéletes vízparti élmény: mobilstégek a vízben

A vízparti élet legszebb pillanatai közé tartozik, amikor egy stégen szinte a víz felett sétálhatunk, napozhatunk vagy horgászhatunk. Sokan azt gondolják, hogy ez az élmény csak a nyaralók és a drága szállások kiváltsága, pedig könnyen megvalósítható mindenki számára.

2024. április 1. 22:22

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09