Luxuskikapcsolódás a Ranieri hajóival

forrás: Prím Online, 2022. január 1. 17:21

Minden nyár közeledtével izgatottan várjuk a szabadság édes perceit, amelyet kikapcsolódással tölthetünk. Nincs ez másként a Ranieri hajóin sem, ahol egy helyen találkozik a kényelem, a luxus és a biztonság, és páratlan kalandokat nyújt!

Pihenés a vízparton

 

Ha nyár, akkor irány a vízpart! Nincs is jobb, mint a forróságban vízközelben lenni, ahol bármikor lehűthetjük magunkat, amikor csak kedvünk támad.

 

Erről minden ember hasonlóképpen vélekedik, éppen ezért a természetes vagy mesterséges vizek strandjait is elárasztják a fürdőzők. Ez a tömeg miatt gyakran kellemetlen élményeket okozhat. Éppen ezért a szabadság érzését a lehető legjobban egy kiváló luxushajón élhetjük meg, amely kinyitja előttünk a vizek végtelen ajtaját.

 

A hajózás régi korokban a szállítás funkcióját töltötte be, manapság azonban kiváló kikapcsolódást szolgáló tevékenység. A Ranieri hajók éppen ezért ideálisak rövidebb, akár hétvégi hajózásokra, amellyel garantáltan elkerülhető a tömeg a víz felszínén.


Maximális minőség

 

Legyen szó egyszemélyes hajózásról vagy családi vakációról, netán egy baráti társasággal való utazásról, a Ranieri hajói megállják a helyüket. Az ideális vízi élményt garantálják a hajógyár biztonságáról és minőségéről híres modelljei, melyek gyors és precíz motorokkal működnek.

 

A hajótestek kialakítása a kényelemről és a biztonságról árulkodik. Sportülések és bőrből készült sportkormány garantálja a maximális kényelem érzését. A remek közösségi élményhez pedig hozzájárul a beépített profi hangtechnika és a kényelmes fedélzeti rész. A forróság ellen pedig bátran betárazhatunk innivalóval a hajó hűtőjébe.

 

A Ranieri yachtok kabinnal ellátott modelljei akár néhány napos kiruccanásra is ideálisak. A hajóban található kényelmes ágyak ugyanis remek pihenőhelyet biztosítanak az utasok számára.

 

 

Igazi közösségi élmény

 

A Ranieri hajók számos előnyének egyike, hogy szinte bárki megtalálhatja az igényeihez leginkább illő modellt. A csendes pihenéstől elkezdve az extrémebb sporttevékenységekig rendkívül széles palettáról válogathatunk. A yachtok akár remek vízisíhúzóként is funkcionálhatnak, a rájuk felszerelt rúdnak köszönhetően.

 

Ha közös kikapcsolódásra, ünneplésre vágyunk, a Voyager 30 típus ideális lehet, mely akár 12 fő fogadására is képes. A 8 fős, sport horgászatra alkalmas Sport Fishing hajó kiváló a valódi ínyencek számára, akiknek a horgászat nem csak hobbi, hanem életforma.

 

A maximális luxus és kényelem érdekében pedig a Ranieri a Next 370 modelljét alkotta meg, amely közel 12 méteres hosszával a legnagyobb yachtjuk. A lehetőségek tárháza végtelen egy ilyen hatalmas és kényelmes hajó esetében!

 

Vásárolj Ranieri hajót a MultiYacht Grouptól, akik a kiváló hajógyár egyetlen magyarországi értékesítői! Válaszd a megbízhatóságot, a maximális szakértelmet és a minőséget!

 

Szponzorált cikkek ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A múlt feltárása, a jövő segítségével!

Kevés izgalmasabb terület létezik a régészetnél. Vajon mi rejtőzik a régi idők, épületek falai mögött? Felfedezések, meglepetések sokasága, amire nem igazán lehet felkészülni. Egy ilyen terepmunkát azonban nem lehet csak úgy, ásóval elvégezni, és még Indiana Jonesnak is óriási segítség egy-egy digitális, innovatív, 21. századi eszköz!

2024. április 15. 18:46

Egy forradalmi, izgalmas ajándék ötlet: quadot a gyereknek!

Amennyiben valaki unja már a sablonos játékokat, vagy azt, hogy a gyerek mindig a számítógép előtt ül, és kimozdítaná kicsit a komfortzónájából, akkor olykor szélsőséges döntést kell hozni! Aki ült már quadon, pontosan tudja, hogy ez nem más, mint első látásra szerelem. Az élmény pedig már a gyerekeknek is elérhető – természetesen biztonságos körülmények között.

2024. április 1. 22:37

Hasznos tanácsok Máltára utazóknak

Málta egy gyönyörű kis európai szigetország, mely több ezer éves múltjával, csodás látnivalóival, kellemes éghajlatával tökéletes helyszín nyaraláshoz, kikapcsolódáshoz. 

2024. április 1. 22:32

Hogyan tisztítsuk a felniket hatékonyan?

Az autó ápolása, karbantartása nélkülözhetetlen feladat. Ha nincs gazdája, az sok szempontból megbosszulhatja magát, ezért műszaki és esztétikai okokból is érdemes odafigyelni a tisztaságra. A látványos elemek mellett a sokat kapó, érzékeny részeket is érdemes gondozni, mint például a felniket.

2024. április 1. 22:27

A tökéletes vízparti élmény: mobilstégek a vízben

A vízparti élet legszebb pillanatai közé tartozik, amikor egy stégen szinte a víz felett sétálhatunk, napozhatunk vagy horgászhatunk. Sokan azt gondolják, hogy ez az élmény csak a nyaralók és a drága szállások kiváltsága, pedig könnyen megvalósítható mindenki számára.

2024. április 1. 22:22

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09