A Huawei P széria harmadszorra vitte el a kategória első díját a fotós „Oscar”-on

forrás: Prím Online, 2019. április 10. 16:55

A Huawei legújabb zászlóshajó készülékét, a P30 Pro-t választották a legjobb fotózási képességekkel rendelkező okostelefonnak (Best Photo Smartphone) az idei TIPA Awards díjátadón. 

A rangos nemzetközi megmérettetésen idén harmadjára győzedelmeskedett a Huawei P szériája. A TIPA 29 tagú, a világ elsőszámú fotómagazinjainak szerkesztőiből álló zsűrije idén is a gyártó termékét ítélte a 2019-es év egyik legjobbjának.

 

Tarolt az idei fotós „Oscaron” a Huawei új P szériája. A TIPA (Technical Image Press Association) éves közgyűlése keretében közel negyven kategóriában idén is megválasztotta és díjazta a legjobb minőségű fényképezőgépeket, kameralencséket, tartozékokat és egyéb képkészítő termékeket. Az alapos tesztelést, valamint véleménycserét követően a TIPA Awards zsűrije a Huawei legújabb csúcskészülékét, a P30 Pro-t találta a legjobbnak a fotózási képességeikben kiemelkedő okostelefonok között. „A Huawei legújabb okostelefon-szériája folyamatosan feszegeti a mobilfotózás határait, valamint az új P30 Pro készülék kameraképességeinek köszönhetően a felhasználók lélegzetelállító minőségben készíthetnek fénykép- és videófelvételeket” – hangsúlyozta Thomas Gerwers, a TIPA elnöke. 

 

„A Huawei P széria megalkotásánál a fő szempont mindig is a fotózási képességek fejlesztése volt – mondta Li Changzhu, a Huawei Fogyasztói Üzletágának Okostelefonokért Felelős elnökhelyettese. „Hálásak vagyunk a TIPA-nak, hogy a legjobb okostelefonos kamera díját legújabb csúcskészülékünk, a P30 Pro nyerte el, köszönhetően formabontó Leica Quad Camera rendszerének, amellyel őszintén hisszük, hogy újraírtuk a mobilfotózás szabályait.” – tette hozzá. 

 

A Huawei P30 Pro nemcsak a TIPA Awards-on aratott sikert a közelmúltban. A gyártó csúcskészülékének kameraképességei új nívót állítottak fel az okostelefonos fotózásban: a Huawei P30 Pro kiemelkedő éjszakai fotózási és zoom-funkcióinak, valamint MI-támogatott kamerarendszerének köszönhetően a valaha adott legmagasabb összesített pontszámot kapta a kamerák és a képminőség mérésével, értékelésével, illetve iparági rangsorolásával foglalkozó legismertebb, független szakmai portálnál, a DxOMark-nál. A portál szerint bár a gyártók évről évre újabb fejlesztésekkel rukkolnak elő, de a Huawei legújabb zászlóshajó készülékének kameraképességei egészen új fejezetet nyitottak a mobilfotózásban.

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Hozzuk ki a legtöbbet okostelefonunk hangzásából!

A hétköznapok elengedhetetlen részeként okostelefonunk egy kifejezetten kényelmes eszköz, amit számos dologra használhatunk. Akár csak telefonálunk, akár filmet vagy sorozatot nézünk, esetleg megbeszélésen veszünk részt vagy zenét hallgatunk, fontos, hogy a legjobb minőségű hangot kapjuk. A HONOR friss tippei ebben segítenek. 

2024. május 15. 16:10

A HUAWEI Pura 70 Ultra a DXOMARK történetének legmagasabb pontszámmal rendelkező kamerás okostelefonja

A HUAWEI Pura 70 Ultra lett a legjobb okostelefon-fényképező a DXOMARK független tesztlabor szerint.  A Huawei nemrégiben mutatta be legújabb zászlóshajó-készülékét, amely rögtön átvette a vezetést a szaklabor okostelefon-kamera rangsorában. A Pura 70 Ultra hátlapján egy 50 megapixeles Ultra Lighting főkamera kapott helyet változtatható rekeszértékkel és optikai képstabilizátorral, továbbá egy 40 megapixeles ultraszéles látószögű kamera és egy 50 megapixeles Ultra Lighting makró telefotó-kamera, elöl pedig egy 13 megapixeles szelfikamera.

2024. május 15. 11:30

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38