Csúcstechnológiájú okoseszközök sorát mutatta be a Huawei

forrás: Prím Online, 2022. június 25. 14:35

Számos új, innovatív eszközt, köztük okostelefonokat, notebookokat, üzleti felhasználású termékeket és okosotthon-megoldásokat jelentett be nagyszabású törökországi eseményén a Huawei Technologies. A vállalat bemutatta a mobiltelefon-piac legkisebb összehajtható modelljét, a Mate Xs 2-t, az egyedi méretű, 16 inches MateBook D16 és 16s notebookokat, az első e-ink kijelzős táblagépet, a MatePad Papert, valamint a nova Y70 és nova Y90 okostelefonokat, illetve a FreeBuds Pro 2 fülhallgatót is. Az új eszközökkel a Huawei tovább bővíti ökoszisztémáját, minden élethelyzetre gördülékeny, okos megoldást kínálva a felhasználóknak.

Hat kiemelt területre, az okostelefonos innovációkra, az okostelefonokon kívüli termékekre, a HMS-ökoszisztéma fejlesztésére, az üzleti felhasználású (B2B) termékekre és szolgáltatásokra, valamint az autós és az okosotthont támogató megoldásokra fókuszál a jövőben a Huawei az isztambuli termékbemutatóján ismertetett stratégiája szerint. A vállalat a felhasználói élményt középpontba helyezve rendkívül erős, saját termékekre és szoftverekre épülő ökoszisztémát hozott létre, amely a mesterséges intelligencia támogatásával minden élethelyzetben gördülékeny felhasználói élményt biztosít. A vállalat ennek jegyében egy sor új innovatív okoseszközt, köztük okostelefonokat, notebookokat, egy különleges tabletet és új vezeték nélküli fülhallgatót is bemutatott nagyszabású törökországi eseményén. 

 

 

„A Huawei elkötelezett a folyamatos innováció mellett, mert az a célunk, hogy a digitális megoldások a világon minden emberhez, családhoz és szervezethez eljuthassanak. Ezért a legkülönfélébb termékkategóriákban jelentős összeget fordítunk kutatás-fejlesztésre és marketingre. Szeretnénk forradalmian új megoldásokat nyújtani a felhasználóknak, és folyamatosan élen járni, vezetni az iparág fejlődését” – mondta Derek Yu, a Huawei Fogyasztói Üzletága Közép-Kelet-Európa, Észak- és Kanada régióinak elnöke.

 

Pehelykönnyű és összehajtható: ő a Mate Xs 2

A HUAWEI Mate Xs 2 a vállalat vadonatúj, összecsukható okostelefonja kifelé hajtható kialakítással és ultrakönnyű, ultravékony házzal érkezik. A készülék mérföldkövet jelent a Huawei történetében, mivel ettől kezdve a vállalat rendelkezik a legszélesebb portfólióval az összecsukható okostelefonok piacán, beleértve a belső és külső kijelzős modelleket és a hajlítható telefonokat. 

A Mate Xs 2 képernyője kinyitva olyan lapos és sima, mint egy tükör, így a felhasználóknak még izgalmasabb élményt nyújt a készülék, amely tökéletes társ a szórakozáshoz és a munkavégzéshez egyaránt. Az okostelefont számos csúcstechnológiával látták el a többi között egy 50 MP-es True-Chroma kamerával, amely a HUAWEI XD optikával új szintre emeli a mobilfotózást. A készülék 4600 mAh-s akkumulátora rendkívül megbízható és ultragyorsan tölthető a 66W-os HUAWEI SuperCharge töltővel. 

 

Stílusos társak, nagy kijelzővel – nova Y70 és nova Y90

Az eseményen az új nova Y70 és nova Y90 középkategóriás, versenyképes árú okostelefonjait is bemutatta a vállalat. A nova Y70 a 6000mAh-s akkumulátornak köszönhetően átlagos használat mellett csupán heti két töltést igényel, míg az Y90 a 40W-os HUAWEI SuperCharge töltési technológiának hála mindössze 30 perc alatt tölt fel 50 százalékra. Mindkét eszköz kényelmes használatot és magával ragadó élményt biztosít a nagy kijelzőknek köszönhetően: a nova Y90 6,7 hüvelykes HUAWEI Edgeless FullView kijelzővel és rendkívül keskeny keretekkel, míg a nova Y70 6,75 hüvelykes HUAWEI FullView kijelzővel érkezik. A Huaweitől megszokott kiváló fényképezési képességekkel, stílusos kialakítással és bőséges tárhellyel kombinálva az eszközök mindenféle típusú felhasználás során kiválóan helytállnak. 

 

Hatalmas kijelző, finom dizájn – a home office barátai az új Huawei-notebookok

A HUAWEI MateBook D16 és 16s – ahogy elnevezésük is utal rá – hatalmas, 16 hüvelykes kijelzővel rendelkeznek, amely bőséges felületet kínál a munkához, és megkönnyíti a többféle feladat egyidejű kezelését. 

 

A MateBook termékcsaládot a 12. generációs Intel Core H-sorozatú processzor hajtja. Az akár 40 W-os TDP-vel, kétcsatornás RAM-mal és nagy sebességű SSD meghajtóval ellátott eszközök hatékonyan kezelik a többfeladatos és összetett felhasználást igénylő helyzeteket. Jól teljesítenek olyan esetben is, mint például az adatelemzés, a kódösszeállítás, vagy egyszerre több weboldal, diagram, esetleg PowerPoint alkalmazás megnyitása, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy egyszerűbben és nagyobb megjelenítési területen tekintsék meg a tartalmakat, anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötniük más szempontok, például a nagy teljesítmény tekintetében. 

 

A D 16 és 16s modellekkel a Huawei a többeszközös fájlkezelés és mesterséges intelligencia segítségével még zökkenőmentesebbé teszi a különféle eszközök közötti együttműködést, valamint az egyszerű fájlátvitelt PC, okostelefon és táblagép között. A felhasználóknak útközben is kiváló társuk lesz a notebook, hiszen mindkét modell rendkívül könnyen hordozható a pehelysúlyú fémtestnek köszönhetően. 

 

 

Mintha a papírra írnánk – e-ink kijelzővel jön a MatePad Paper

A Huawei továbbá bemutatta első e-ink kijelzős táblagépét, a MatePad Paper-t. A készülék vékony formával és könnyű, körülbelül 360 grammos súllyal érkezik. A tabletet 10,3 hüvelykes HUAWEI FullView kijelzővel szerelték fel, amely szembarát olvasási élményt kínál. 

 

Ez a világ első e-ink kijelzőmodulja, amely megkapta a TÜV Rheinland Paper Like Display tanúsítványt. Egyedülálló képernyő-toll kombinációjával a felhasználó úgy érzi, mintha papírra írna: amikor a toll hegye találkozik a táblagép képernyőjével, kellemes „susogó” hangot hallhat írás közben. Ez az ismerős, papírszerű érzés lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy gyorsan elmerüljenek az írásban.

 

Zajnélküli, tiszta élmény – HUAWEI Freebuds Pro 2

Az új fülhallgatók a Kettős hangrendszernek köszönhetően kiváló hangminőséget nyújtanak. Az integrált, két digitális-analóg konverter (DAC) chip, valamint egy négymágneses dinamikus meghajtó – fejlett digitális frekvenciaváltó technológiával – gondoskodik a magas és az alacsony frekvenciák megkülönböztetéséről. Az LDAC nagyfelbontású kodeknek köszönhetően pedig a HUAWEI FreeBuds Pro 2 az iparág legtisztább hangminőségét garantálja. 

 

A készülék az iparág első három mikrofonos aktív zajszűréses TWS rendszerével van felszerelve, amely az előző modellhez képest 15 százalékkal jobb zajcsökkentési képességet biztosít. A HUAWEI FreeBuds Pro 2 tripla aktív hagszínszabályzó algoritmussal is fel van szerelve, amelyek valós időben észlelik a hangerő változásait, a hallójárat szerkezeti eltéréseit és a viselési állapot változásait. Az új fülhallgatók a Huawei All-Scenario Seamless AI Life megközelítését is támogatják, hála az egyszerű csatlakoztatásnak bármilyen okostelefonhoz.

 

Árak és elérhetőség

A bemutatott termékek közül Magyarországon hamarosan elérhető lesz a nova Y70 és Y90, a MateBook D 16, illetve a Freebuds Pro 2 az alábbi ajánlott bruttó fogyasztói áron: 

  • nova Y70 – 79.990 Ft
  • nova Y90 – 99.990 Ft
  • MateBook D 16 I7 – 499.990 Ft
  • MateBook D 16 I5 – 399.990 Ft
  • Freebuds Pro 2 – 79.990 Ft

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A HUAWEI Pura 70 Ultra a DXOMARK történetének legmagasabb pontszámmal rendelkező kamerás okostelefonja

A HUAWEI Pura 70 Ultra lett a legjobb okostelefon-fényképező a DXOMARK független tesztlabor szerint.  A Huawei nemrégiben mutatta be legújabb zászlóshajó-készülékét, amely rögtön átvette a vezetést a szaklabor okostelefon-kamera rangsorában. A Pura 70 Ultra hátlapján egy 50 megapixeles Ultra Lighting főkamera kapott helyet változtatható rekeszértékkel és optikai képstabilizátorral, továbbá egy 40 megapixeles ultraszéles látószögű kamera és egy 50 megapixeles Ultra Lighting makró telefotó-kamera, elöl pedig egy 13 megapixeles szelfikamera.

2024. május 15. 11:30

Újgenerációs, sajátmárkás készülékek a Telekomnál

A Telekom május 23-án piacra dobja az újgenerációs, saját márkás készülékeit, a T Phone 2 5G-t és T Phone 2 Pro 5G-t. A telefonok nagyobb teljesítményű processzorral, fejlett kamerarendszerrel és kiváló minőségű kijelzővel érkeznek, hogy optimalizált játék- és streaming-élményt nyújtsanak felhasználóiknak.

2024. május 14. 20:58

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36