Idén is a „Bajnokok" között a Schneider Electric

forrás: Prím Online, 2024. március 29. 10:48

Zsinórban az ötödik évben kapott „Champion", vagyis „Bajnok" minősítést a Schneider Electric a Canalys kutatócég „Titans Channel Leadership Matrix" elemzésében. A vállalat az értékesítési csatornái folyamatos fejlesztése iránti elkötelezettségével, valamint a bevezetett programokkal és a partnereit támogató eszközökkel érdemelte ki az elismerést.

A Canalys az EMEA térségre (Európa, Közel-Kelet, Afrika) vonatkozó elemzésében azokat a vállalkozásokat sorolja a „Bajnokok" közé, amelyek iparági riválisaikhoz képest lényegesen jobban teljesítenek a saját értékesítési csatornáik menedzselésében, emellett pedig javítani tudtak előző évi eredményeikhez képest, és még a jövőbeli fejlődést szolgáló beruházásokat is megvalósítanak. A „Bajnokok" közös jellemzői közé tartozik a partnerek bevonásával történő növekedés iránti stratégiai elkötelezettség, a partnerek jövedelmezőségének támogatását és az üzletmenet megkönnyítését célzó befektetések, valamint a folyamatos innováció a partnerprogramok kapcsán.

 

A múlt évben a Schneider Electric, az energiamenedzsment és ipari automatizálási megoldások területén vezető multinacionális vállalat új, egyszerűsített partnerprogramot vezetett be az elektromossági és üzemeltetés technológiai megoldásait értékesítő partnerei számára, és fejlesztette az értékesítést ösztönző kezdeményezéseit. Emellett a cég kiemelt figyelmet fordított az IT és a kritikus infrastruktúra területen dolgozó értékesítési partnerei egyedi szaktudásának továbbfejlesztésére. A Canalys külön kiemelte a Schneider Electric elkötelezettségét az értékesítési partnerek, a számlavezetés minősége, valamint a technikai támogatás és a képzés iránt. A partnerek úgy vélik, hogy a Schneider Electric kiváló partneri ügyfélkezelése (PAM) „óriási előny" számukra mind a jelenlegi üzleti kapcsolatok kezelésében, mind az új üzleti lehetőségek felkutatásában.

 

 

A Canalys kiemelte a Schneider Electric fenntarthatóságra való összpontosítását is, megjegyezve, hogy ez kulcsfontosságú lehetőség a partnerek számára, különösen az ügyfelek energiafogyasztásának és kibocsátásának csökkentésére irányuló törekvéseik támogatásában.

 

„A díj a partnereink és sikereik iránti folyamatos elkötelezettségünket, valamint az értékesítési csatornáink kezelésében elért kiváló teljesítményt bizonyítja. Büszkék vagyunk az értékláncukban kialakított erős és kölcsönösen előnyös kapcsolatokra, a partnereinket a szén-dioxid-mentesítésben segítő programjainkra, valamint arra, hogy minden lépésünknél kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy azok növeljék partnereink elégedettségét is" – mondta el David Terry, a Schneider Electric Europe „IT Channels"-ért felelős alelnöke.

 

Ebben az évben a Schneider Electric még intenzívebben foglalkozik a vertikális és IoT lehetőségekkel, mint például a hálózatra csatlakoztatott, elektronikus eszközök az egészségügyben vagy az intelligens épületekben, új, remek lehetőségeket nyitva a partnerek számára.

 

„Az EMEA-régióban az IT-üzletek több mint 76 százalékát az értékesítési partnereken keresztül bonyolítják le, és az ügyfelek beruházásainak még nagyobb hányadára vannak hatással a partnerek. A technológiai iparban a gyártók egyre inkább a partnerek által irányított piacrajutási modellek felé mozdulnak el, felismerve hozzájárulásukat a növekedéshez, az értékesítés hatékonyságának javításához és a jobb ügyfélélmény biztosításához. A szállítók sikere egyre inkább a sokszínű partneri ökoszisztémát támogató stratégiák kialakításától és végrehajtásától függ. Az értékesítési partnerek nagyra értékelik a Schneider Electrickel való szoros kapcsolatukat, és elismerik, hogy a cég a jövőbeni növekedés közös előmozdítására összpontosít, amit a programok és folyamatok szüntelen fejlesztésével támogat" – jelezte Alastair Edwards, a Canalys vezető elemzője.

 

Kulcsszavak: Schneider Electric

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az AI és a fenntarthatóság területén nő az igény leginkább a munkavállalókra

A gyors technológiai fejlődés, a fenntarthatóság iránti fokozódó igény korszakában bizonyos munkaterületek jóval keresettebbé válnak. Az ezekkel a szakismeretekkel rendelkező munkavállalók iránti kereslet a magyar munkaerőpiacon is egyre növekszik. A Munkahelyeink.hu összegyűjtötte a kapcsolódó pozíciókat, illetve azt, hogy mire van szüksége a munkavállalóknak, hogy megszerezhessenek egy ilyen állást.

2024. április 27. 10:21

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50