Samsung Galaxy S III: kerámia ház, 4,8 hüvelykes Full-HD képernyő, Android ICS és négy mag

Farkas Norman, 2012. február 28. 13:22

A koreai gyártó márciusban bemutatásra kerülő zászlóshajója a legfrissebb hírek szerint minden eddigi elképzelésünkön túlmutat. A kerámiába burkolt jövevény 4,8 hüvelykes, 1080p felbontású megjelenítővel, 1,5Ghz-es, négymagos Exynos processzorral és LTE hálózati támogatással érkezhet.

Ha a hírek igaznak bizonyulnak, akkor kijelenthetjük, a Samsung igen magasra tette a mércét. A Galaxy S sorozat legújabb tagjáról csak hetek múlva hullik le a lepel, a körülötte felröppenő hírek és pletykák pedig egyre sokasodnak.

A legfrissebb információk szerint az Android 4.0 Ice Cream Sandwich operációs rendszer köré épülő Galaxy S III lelke egy négymagos, 1,5GHz-en ketyegő Samsung Exynos processzor lesz. A masina olyan hardverelemeket vonultat fel, mint a 4,8 hüvelykes, 1080p Full-HD (1920 x 1080 pixel) felbontású, 16:9 léparányú érintőképernyő, a 8 megapixeles hátlapi- és 2 megapixeles előlapi kamera, valamint az LTE modem.

Érdekesség, hogy a jövevény burkolata egyes feltételezések szerint kerámiából készül majd. Nagyon várjuk a Samsung márciusban megrendezésre kerülő sajtóeseményét, melyen hivatalosan bemutatkozik a Galaxy S III, s mindenre fény derül.

Kiemelt hír

Krausz Ferenc Nobel-díjas fizikusnak ítélték idén a Neumann Professzori címet

Ismét magyar Nobel-díjas kapta a BME és a Neumann Társaság által alapított Neumann Professzori címet: Krausz Ferenc fizikus az ultragyors lézertudomány területén elért tudományos teljesítményéért részesült a kitüntetésben. A fizikus által megalapozott tudomány a mikrochipgyártástól kezdve a daganatos betegségek diagnosztizálásáig számos területen hozott forradalmi változást. A kitüntetésre május 11-én került sor a Műegyetem Ünnepi Szenátusi Ülésén, ahol a díjat a BME rektora és a Neumann Társaság elnöke adta át.

2024. május 14. 09:53

Készülék hírek ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Ennek a mobilnak van a legjobb kamerája a DXOMARK szerint

A HUAWEI Pura 70 Ultra lett a legjobb okostelefon-fényképező a DXOMARK független tesztlabor szerint.  A Huawei nemrégiben mutatta be legújabb zászlóshajó-készülékét, amely rögtön átvette a vezetést a szaklabor okostelefon-kamera rangsorában. A Pura 70 Ultra hátlapján egy 50 megapixeles Ultra Lighting főkamera kapott helyet változtatható rekeszértékkel és optikai képstabilizátorral, továbbá egy 40 megapixeles ultraszéles látószögű kamera és egy 50 megapixeles Ultra Lighting makró telefotó-kamera, elöl pedig egy 13 megapixeles szelfikamera.

2024. május 15. 09:04

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

legfrissebb programok

My Mp3 Splitter 3.3.0.0

A felhasználóbarát My MP3 Splitter lehetővé teszi az MP3-as zenék vágását és szerkesztését. A program által készített új fájlnak ugyanaz lesz a hangminősége, mint az eredetinek, hiszen minőségveszteség nélkül tudja elvégezni a rábízott feladatot. Remekül használható telefonos csengőhangok létrehozására is. Az alkalmazás metaadat szerkesztési képességgel is rendelkezik.

2024. május 15. 18:17

Just Color Picker 6.0

A magyarul is tudó apró, de nagyon hasznos színfelismerő alkalmazással rendkívül egyszerű a színek azonosítása, mentése és szerkesztése. Kezelt formátumok: HTML, RGB, HEX, HSB / HSV, HSL, HWB, CMYK és Delphi.

2024. május 15. 18:14

WinDirStat 1.1.2.80.4.

A hordozható program látványosan megjeleníti a merevlemezen található összes fájlt, méret szerint rangsorolja azokat, az ablak alsó részén pedig különböző színekkel mutatja, hogy egyes fájlok mennyi helyet foglalnak el a lemezen.

2024. május 14. 17:33