Hamarosan a Balaton körül is navigálhatunk a McDonald’s mobilos applikációjával

forrás: Prím Online, 2017. április 15. 10:54

A McDonald’s a tavaszi biciklis szezonra új, izgalmas funkciókkal fejlesztette navigációs alkalmazását, a BringaMánia appot. Mostantól a térképen azt is láthatjuk, merre tekernek ismerőseink, és egy gyors chateléssel akár spontán közös biciklizést is leszervezhetünk velük. Az applikáció május végére a Balaton körüli biciklis útvonalakkal egészül ki, az elkövetkező hónapokban pedig további nagyvárosok is felkerülnek rá.

A McDonald’s tavaly szeptemberben indította el BringaMánia alkalmazását, hogy a budapesti és főváros környéki bicikliseknek segítséget nyújtson a navigációhoz. Az applikáció úgy navigál bennünket az utakon, hogy figyelmünket teljes mértékben a forgalomnak szentelhetjük, hiszen tekerés közben elég csak néha rápillantani a kijelzőre, hogy minden fontos információt megkapjunk. Az induláskor megadott címhez hangjelzésekkel irányít el bennünket, így a kevésbé rutinos biciklisek is magabiztosan manőverezhetnek vele. Az offline is használható térképen egyszerű ujjmozdulatokkal csúszkálhatunk a nézetek között. Az applikáció a tavaszi bringás szezonra fontos új funkciókkal bővült, melyeket már akár az előttünk álló hosszú hétvégén kipróbálhatnak a biciklisek.

 

 

Ismerősök a térképen

Az alkalmazás eddig is erős közösségi szolgáltatásai az új funkciókkal még látványosabbak lettek. A térképen nyomon követhetjük, merre tekernek éppen bringamániás ismerőseink, a beépített chatfunkción keresztül pedig azonnal fel is vehetjük velük a kapcsolatot, ha közös bringázásra akarjuk invitálni őket. 

 

 

Úthibagomb: jelzés egy érintéssel 

Az applikáció tudása a felhasználók közösségével együtt folyamatosan bővül. Az elmúlt több mint fél évben számos tippet, információt és figyelmeztetést osztottak meg egymással a bringások, többek között az útjukba kerülő aszfalthibákról vagy egyéb akadályokról is. A figyelmeztetések elküldése most még könnyebb lett: az úthibákat már navigáció közben is jelezhetjük, egy könnyen kezelhető gyorsgomb segítségével. 

 

 

Balaton a zsebben 

Az alkalmazás térképe mindeközben folyamatosan bővül. A május 27-i McDonald’s BringaMánia Tour de Balatonra a túra 4 útvonalát és  számos környező város biciklis térképét tartalmazni fogja, az elkövetkező hónapokban pedig az ország más nagyvárosai is felkerülnek rá. A Bringamánia app az iOS és Android boltokból illetve BringaMánia oldaláról tölthető le. Akiknek a telefonjára már felkerült az alkalmazás, a mai naptól érhetik el az új funkciókat. 

Mobilalkalmazás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Adatvédelem a felhasználók igényeire szabva – így segít a Samsung Knox

Naponta akár több százszor is kezükbe vehetjük mobiltelefonunkat, így az eszközök olyannyira mindennapjaink részévé váltak, hogy még otthonunkat is ritkán hagyjuk el nélkülük. Hozzánk tartoznak, és az olyan robbanásszerű, új technológiák, mint az AI vagy a generatív mesterséges intelligencia rendkívül izgalmas lehetőséget kínálnak a készülékek felhasználására – kiszélesítve a lehetőségek tárházát. 

2024. május 21. 20:39

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59